Kalėdos zoosodo plunksnuočiams
Ei, geras laiškas . Reiškia galima kažką pradėti pirkti ir žaislus gaminti . Va ir Sausio menuo mums (forumiečiams) tinka .
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Taigi, mielieji, man reikia aiškaus atsakymo, kurią vis tik dieną mes pasirenkame vykymui į zoo. Norinčius prisijungti prašyčiau pasakyti, kuri diena jums yra priimtinė, kad galėčiau atsakymą pateikti Rasai iš zoo. Ir būtų gerai, kad pasisakytumėte, kas ką gali/nori nupirkti.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Man tiks bet kuri diena, manau pervesiu pinigeliu kad nupirktume butiniausius daiktus jei tinka taip.
-
Svetukas - Pranešimai: 119
- Augintiniai:
Tai nejaugi niekas, na beveik niekas, nenori apsilankyti Zoo? .
Aš tikrai noriu ir man reikia žinoti, renginukas vyksta/nevyksta . Nes visokie paštai ir siuntų tarnybos šiuo metu "užsivertę" darbais ir nenoriu, kad forumo atstovai nuvažiavę raudonuotų .
Aš tikrai noriu ir man reikia žinoti, renginukas vyksta/nevyksta . Nes visokie paštai ir siuntų tarnybos šiuo metu "užsivertę" darbais ir nenoriu, kad forumo atstovai nuvažiavę raudonuotų .
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Apklausus kitus norinčius važiuoti į zoo, bet nesilankančius forume, gavosi, kad visiems priimtiniau sausio mėn. Ir tai yra gerai, nes sausio mėn. tikrai mus priims pati Rasa ir mes turėsim daugiau laiko pasiruošti.
Taigi parašiau į zoo, kad mes atvyksime sausio 17 d. Laiko turim nemažai. Prašom planuotis ir šią dieną rezervuotis susimatymui.
Ir kaip jau rašiau anksčiau - tie, kas prisidės ne pinigėliais, o patys kažką pirks, parašykit, kad žinotume, kas iš sąrašo yra (arba bus) nupirkta.
Taigi parašiau į zoo, kad mes atvyksime sausio 17 d. Laiko turim nemažai. Prašom planuotis ir šią dieną rezervuotis susimatymui.
Ir kaip jau rašiau anksčiau - tie, kas prisidės ne pinigėliais, o patys kažką pirks, parašykit, kad žinotume, kas iš sąrašo yra (arba bus) nupirkta.
-
- Augintiniai:
- Valda
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
As galiu nupirkti graikinių riešutų. Tikiuosi kad galesiu prisijungt, nors menesiui i prieki su vaikais nepaplanuosi
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Primenu, kad šį šeštadienį keliaujam į zoosodą. Dovanėlės supirktos ir (beveik) paruoštos.
Renkamės 11 val. prie administracijos pastato (truputėlį tolėliau negu pagrindinis įėjimas).
Renkamės 11 val. prie administracijos pastato (truputėlį tolėliau negu pagrindinis įėjimas).
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 37 svečių