Kalendorius 2015 m. - UŽSAKYMAI BAIGTI!!!
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Taigi, mielieji. Kalendorius (po šiek tiek korekcijų) atiduotas į spaustuvę. O iš jūsų laukiu pavedimų. Kaip ir pirmoje žinutėje rašoma, kalendoriaus kaina nepasikeitė (įtariu, kitais metais keisis dėl euro) ir liko 25 litukai.
Kas dėl siuntimų - tiksli siuntos kaina paaiškės po to, kai ji bus išsiųsta. Ir ji priklausys nuo to, kiek kalendorių bus siunčiama viename pakete. Reiktų orientuotis maždaug taip: jei bus siunčiamas vienas kalendorius Lietuvoje, tuomet kainuos apie 5,5 lito (tai bus registruota pirmenybinė siunta/korespondencija). Jei bus siunčiami du kalendoriai Lietuvoje - siuntimas apie 8 litukus.
Siuntimo į ES šalis kainos maždaug tokios: jei vienas kalendorius, tuomet apie 18,5 lito, jei du - 30 Lt.
Galim su siuntimu daryti ir taip - jei siunčiamas tik vienas kalendorius, tada pinigėlius už siuntimą ir kalendorių vienu pavedimu padarot, o jei siunčiama daugiau - tada pavedimą darot dviem etapais: pirmiausia pavedimas už kalendorius, o, kai aš jau žinosiu galutinę sumą po išsiuntimo ir ją parašysiu jums, pinigėlius už siuntimą pervesit.
Ir dar - kam reikia siuntimo - man į až adresą, kur siųsti kalendorių/kalendorius.
Kas dėl siuntimų - tiksli siuntos kaina paaiškės po to, kai ji bus išsiųsta. Ir ji priklausys nuo to, kiek kalendorių bus siunčiama viename pakete. Reiktų orientuotis maždaug taip: jei bus siunčiamas vienas kalendorius Lietuvoje, tuomet kainuos apie 5,5 lito (tai bus registruota pirmenybinė siunta/korespondencija). Jei bus siunčiami du kalendoriai Lietuvoje - siuntimas apie 8 litukus.
Siuntimo į ES šalis kainos maždaug tokios: jei vienas kalendorius, tuomet apie 18,5 lito, jei du - 30 Lt.
Galim su siuntimu daryti ir taip - jei siunčiamas tik vienas kalendorius, tada pinigėlius už siuntimą ir kalendorių vienu pavedimu padarot, o jei siunčiama daugiau - tada pavedimą darot dviem etapais: pirmiausia pavedimas už kalendorius, o, kai aš jau žinosiu galutinę sumą po išsiuntimo ir ją parašysiu jums, pinigėlius už siuntimą pervesit.
Ir dar - kam reikia siuntimo - man į až adresą, kur siųsti kalendorių/kalendorius.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Svetukas - Pranešimai: 119
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Kalendoriai atspausdinti. Šiandien išsiųsiu. Deja, iki švenčių vargu, ar juos gausit....
Vikute, ar važiuosi iki Kauno dar iki Kalėdų ar vėliau?
Vikute, ar važiuosi iki Kauno dar iki Kalėdų ar vėliau?
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Taigi, sužiūrėjau pavedimus - tik Deivis99 ir IlonaMutis dar negavau. Jei darėte pavedimus - parašykit man. Arba patikrinkit sąskaitas, ar bankas pavedimų neatmetė.
-
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių