Papūgėlių skraidymas
Jei papūga neria iš narvo, norint ją uždaryti, aš išjungiu šviesą. Kol susigaudo kas ir kaip, narvas jau uždarytas. Pas mus papūgos skraido laisvai visą dieną savo kambariuose. Vienoms (žiemos metu), tenka išjungti pagrindinę šviesą ir įjungti mažą šviesos šaltinį (kad rastų kelią namo). O senegalui pakanka laiku išjungti šviesą, kai jis jau būna narve. Ir tada uždengti. Dieną jis dažnai grįžta į narvą namo įvairiu pretekstu: pailsėti, varpelį pakalbinti. Šiaip paliekame laisvėje, kai išvažiuojame (atskiruose kambariuose). Niekada neatsitiko nieko blogo.
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
Vakar taip ir padariau nes viena uzdariau kai lese o kita su chalatu sugavau ir ikisau i narva. dabar svaru bet kaip juos pripratint kad jie patys i narva vakare lystu?
- Margarita
Tiesiog prieš naktį kuriam laikui uždarykit tuščią narvą,kad papūgos po vieną nelandžiotų palest.Aš saviškes taip sugaudydavau.Kai pradėdavo laipiot aplink,narvą atidarydavau o tada visoms sulindus belikdavo išjungt šviesą ir uždaryt narvą.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Aš kažkada turėjau amadinų šeimą, 6 paukščiukus narvuke, tai paleidus paskraidyti išimdavau maistą arba irgi dureles uždarydavau, o paskui visi tik op į narvą ir durys uždaromos. Kitaip nė neįsivaizduoju kaip juos mažus sugaudyt būtų reikėję kiekvieną kartą.
-
TEJA - Pranešimai: 156
- Augintiniai:
as tai savo papugeles bijau paleist po kambari paskraidyt .Nes paskui dar gali i narveli nesugryzt atsitrenkt i ka nors
- sesuoleliai
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių