Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Mano maziukui Cikiui (Banguotoji papugele) auglys
Nieks Banguotųjų neoperuoja... Veterinarai sako jog nuo paprasciausios narkozes papugele neatsilaikys...
Dar jie sako, jog auglys augs arba i vidu arba i isore... Jei augs i isore, tai greitai mano Cikis nepaskris ir dar veliau nepaeis...
Jei augs i vidu, greitai auglys uzspaus plaucius ir pauksciukas uzdus...
Ruosiames baisiausiam... Kai matysis jog maziukui sunku- ji uzmigdysim.........
Internete radau kazkokios liaudies medicinos... bet nežinau ar ji padeda...
Gal kas nors zino ka daryt, arba turi tokia pacia problema.
Mano maziukui jau 5,5 metu....
As ji taip myliu... Jis supranta beveik viska ka as sakau... Neisivaizduoju kaip as ir jo draugysia Cika (tai pat banguotoji) be jo busim...
Nieks Banguotųjų neoperuoja... Veterinarai sako jog nuo paprasciausios narkozes papugele neatsilaikys...
Dar jie sako, jog auglys augs arba i vidu arba i isore... Jei augs i isore, tai greitai mano Cikis nepaskris ir dar veliau nepaeis...
Jei augs i vidu, greitai auglys uzspaus plaucius ir pauksciukas uzdus...
Ruosiames baisiausiam... Kai matysis jog maziukui sunku- ji uzmigdysim.........
Internete radau kazkokios liaudies medicinos... bet nežinau ar ji padeda...
Gal kas nors zino ka daryt, arba turi tokia pacia problema.
Mano maziukui jau 5,5 metu....
As ji taip myliu... Jis supranta beveik viska ka as sakau... Neisivaizduoju kaip as ir jo draugysia Cika (tai pat banguotoji) be jo busim...
-
Melodija - Pranešimai: 765
Melodija, labai labai užjaučiu Ir papūgiukas dar nėra senas... Kokia nelaimė Taip, tokio paukščiuko tikrai niekas neoperuos. Paukščiam narkozė labai pavojinga. Teko matyti per animal planet kaip užsieny banguotukui operavo auglį. Paukščiukas ilgyveno, nors neaišku kiek laiko po operacijos gyveno. Niekuo jam jau nepadėsi. Nemanau kad yra kažkokios liaudiškos priemonės ar dar kas. Žinau kad šunim yra kažkokie priešvėžiniai vaistai leidžiami. Neaišku kiek jie efektyvūs-teko leisti 2 savo šunim senatvėj. Nepasakysiu kad davė kažkokios naudos. Bet papūgai ir tokio dalyko niekas netaikys.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias