Kika
- Ugne
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Panasu, kad ner spamines papkes. Gali but tada, kad nepraleidzia laisku ir tiek ziniu.. metas susikurti visuotinai pripazinta, patikima ir dazniausiai naudojama pasta kaip antai gmail, yahoo ar pan.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Munex jei jau tau labai reikia tų 20 %, tai juk manau aš galiu atsiųsti tą savo kuponą, tai į el. paštą, gal tuomet gausi ir atsispauzdinsi Jei nori parašyk až savo el.paštą
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Užvakar užsukau į Kiką, HyperMaximoje. Sužinojau, kad pas juos visi paukščiai yra iki 1 metų amžiaus. Ir žalias krameris, turintis ryškų juodą žiedą, taip pat neturi 1 metų....
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Rodnega,
O aš Vilniaus Akropolio Kikoje mačiau perlinę nimfą. Dėl įdomumo, sakau, užklausiu, kokia lytis - sako, patinėlis. Tai, sakau, dar 6 mėnesių turbūt neturi, jaunutis, neišsišėręs (perliukų neišbarstęs). Pardavėja gan pasimetusi, bet atsako: "ne, jau kokių metukų laiko" Dar kilo klausimas, sakau - Banginio Kikoj nimfos dabar, mačiau, 189 Lt. kainuoja, o pas jus, Akropoly, 150 Lt. Kuo čia skiriasi? Sako, ten kitokių spalvų - veislė kitokia
O aš Vilniaus Akropolio Kikoje mačiau perlinę nimfą. Dėl įdomumo, sakau, užklausiu, kokia lytis - sako, patinėlis. Tai, sakau, dar 6 mėnesių turbūt neturi, jaunutis, neišsišėręs (perliukų neišbarstęs). Pardavėja gan pasimetusi, bet atsako: "ne, jau kokių metukų laiko" Dar kilo klausimas, sakau - Banginio Kikoj nimfos dabar, mačiau, 189 Lt. kainuoja, o pas jus, Akropoly, 150 Lt. Kuo čia skiriasi? Sako, ten kitokių spalvų - veislė kitokia
-
romantishka - Pranešimai: 44
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Šiandien apsilankiaiu KIKOJE ir likau labai nustebus.
Tai va, vienas neišskiriamasis ( Jis apskritai buvo VIENAS ) sau laisvai laipiojo ne narvelio teritorijoje, jo narvelis buvo plačiai atlapotas, netoliese stovėjo kopėčios, darbuotojos užsiiminėjo sava veikla (Konsultavo, nešiojo prekes). Man parūpo sužinti ar kas nors žino apie laisvai gyvenantį agaporinį. "Ai! Jis jau seniai pabėgo ir mes jo nebesugaunam" Ramiai tarė darbuotoja. Mane jos žodžiai sukrėtė ir aš išėjau.
Šiaip daugumos papūgų plunksnos buvo nutriušusios, o pačios papūgos tupėjo susigūžusios.
Tai va, vienas neišskiriamasis ( Jis apskritai buvo VIENAS ) sau laisvai laipiojo ne narvelio teritorijoje, jo narvelis buvo plačiai atlapotas, netoliese stovėjo kopėčios, darbuotojos užsiiminėjo sava veikla (Konsultavo, nešiojo prekes). Man parūpo sužinti ar kas nors žino apie laisvai gyvenantį agaporinį. "Ai! Jis jau seniai pabėgo ir mes jo nebesugaunam" Ramiai tarė darbuotoja. Mane jos žodžiai sukrėtė ir aš išėjau.
Šiaip daugumos papūgų plunksnos buvo nutriušusios, o pačios papūgos tupėjo susigūžusios.
-
Džiulieta - Pranešimai: 96
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių