Katės
Turbūt daug kas matė TV reportažą apie katiną prie slidžių (taip ir prisiminiau Matroskino frazę Ну то, что ездовые собаки бывают, это я слышал. А вот чтобы ездовые коты — это перебор ) - daugybėje šalių jis buvo parodytas . O tas katinas ne tik slides tempia, jis dar ir plaukioja, ir jodinėja ir t.t. Žodžiu, , man tokie patinka .
Mano Tomukas irgi kartu su mumis į įvairias keliones leidžiasi, ir lazdyno šakas palenkia riešutaujant , ir grybauti padeda. Ir savo pavardę pateisina - šiandien net 2 peles namuose sugavo (už tai aš jį labiausiai ir vertinu).
Mano Tomukas irgi kartu su mumis į įvairias keliones leidžiasi, ir lazdyno šakas palenkia riešutaujant , ir grybauti padeda. Ir savo pavardę pateisina - šiandien net 2 peles namuose sugavo (už tai aš jį labiausiai ir vertinu).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki, rekomenduoju http://www.zoofast.lt/ internetinę parduotuvę, ten daug prekių katėms ir kt. gyvūnams. Royal canin maine coon 10kg maisto nusipirkau už 41 eur. Skaičiau, kad kartais reikia palaukti prekių savaitę, dvi, bet ten galima pigiau rasti daug ko.
-
Mela - Pranešimai: 124
- Augintiniai:
O aš rekomenduoju pasižvalgyti zooplus.de . Didžiulis pasirinkimas, geros kainos, greitas pristatymas, perkant prekių už 99 eurus, į Lietuvą pristatys nemokamai.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Žiurkę . Jis viską medžioja - ir triušius, ir jaunus fazanus, kai sezonas būna. Va, dabar langai atidaryti, tai ką tik pro langą su pele dar cypsinčia įšoko - buvo iškomandiruotas atgal su visa pele
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Buna buna,is dekingumo net skaniausia kasneli atiduoda Mikutis budavo atnesa ir man pelyte,matosi,kad ir pats nori,bet palieka man prie koju,tai as ji isgiriu koks geras peliautojas,isglostau,na ir pasakau kad gal tu suesk,as dabar labai soti tai paziuri nustebes kaip cia taip-soti,bet sueda pats
-
- Augintiniai:
Na, neseniai grįžau namo vėlai. katinas prie durų laukė, o ant kilimėlio paukščiuką padėjęs buvo - tikriausiai man dovanų.... Ale ta dovanėlė suopiui atiteko.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 30 svečių