Banguotoji papūgėlė krenta nuo laktos
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Sveiki,tikiuosi kas nors patars Mano banguotukas Ričis naktį kartais nukrenta nuo laktos, pradeda visaip blaškytis, kadangi narvas yra labai didelis tai tamsoje pats neužskrenda reikia jam padėti (kartais sugeba ir pats), na jis truputi keistas, nuolat visko bijo yra ne smalsus, lesa tik suoras nors siūlau visokio maisto. Pagal sudėjimą tai jis man atrodo labai smulkutis, gal dėl to, kad tik suorų kruopas lesa, gal visai nusilpo? Kai pirkom, prieš 3 metus jis nebuvo stambus, per tiek laiko jis nei kiek nepriprato Gal jam draugę nupirkti
- Audriuks
- Augintiniai:
Jeigu bailus, tai greičiausiai nukrenta kokio garso tamsoj išsigandęs. Jei būtų nusilpęs, ir dieną nukristų. jeigu be sėklų nieko daugiau nelesa, duok vitaminų būtinai. Ir pabandyk tas soras sudaiginti kada - naudingesnės bus.
O draugę nupirk - paukštukui bus linksmiau ,gal ir drąsesnis pasidarys.
O draugę nupirk - paukštukui bus linksmiau ,gal ir drąsesnis pasidarys.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sailor tu tikriausiai teisi, pas mane Kudlius (mano šuo) nakti vaikštinėja po namus tai gal jis ir išgazdina
Sailor kaip manai, jeigu pirkti patelę tai kokio amžiaus ji turėtu būti, maniškiui apie 4 metai ir ar jie galetu susilaukti vaikučių
Sailor kaip manai, jeigu pirkti patelę tai kokio amžiaus ji turėtu būti, maniškiui apie 4 metai ir ar jie galetu susilaukti vaikučių
- Audriuks
- Augintiniai:
Dar pažiūrėk, ar laktelės ne per storos, nes jei per storos gali nuslysti naktį. Paukštukas su pirštais turi apimti du trečdalius laktelės.
Ir būtinai daigink soras ir maišyk su vitaminais.
Ir būtinai daigink soras ir maišyk su vitaminais.
- SveikasPaukštis
- Augintiniai:
Nu rimtai laktelės pr storos kaip aš apie tai nepagalvojau Jaučiu kad su juo bus viskas ok ačiu už patarimus
- Audriuks
- Augintiniai:
5 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių