Granulės
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki, gal žinote dar kokių būdų kaip paskatinti paukštį granules valgyti? Rašė, kad padeda į apelsių sulčių mirkymas, bet mano apelsinų nelesa. Bandžiau su bananais maišyti, bet irgi nelesė, nors bananai skanėstas. Papūga pasiima granulę, susmulkina ir išspjaudo.
-
Mela - Pranešimai: 124
- Augintiniai:
Aš tai jam narve palieku tik granules ir nieko daugiau. iš pradžių verkė sypavo bet nelesė, išvertė snapu iš indo, bet nekreipiau į jį dėmesio, ir tada pradėjo lesti. Maišyti nėra prasmės, nes paukštis išsirinks kas jam skaniausia. Ir šiaip gali būūti, kad paukščiuio nepatinka tos granulės, galbūt reikėtų pabavndyti duoti kitokių granulių.
-
egljarm - Pranešimai: 228
- Augintiniai:
Ne taip viskas lengva.Va mano Setukui,bet kas tinka,o Klara is penkto karto,kol harisono pasiuliau,kitu net nebande.Ir tai pirmas dienas kartu valgem,kol uzpavydejo,paeme is rankos ir paragavo.Dabar atskirame indelyje pastovei yra granules.Ismokinau,kad granules reikia is kojytes valgyti,nes kaip tik snapu paima,sutraisko,ismeto ir visas geris ant dugno.Vis pabardavau,,kaip valgai,, ,,i kojyte paimk,,-ismoko.Dabar,jei nenori su koja laikyti,taip ikisa gilei galva i indeli,kad niekas neiskristu
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
Na, mano Benukui irgi ne viskas į gerklę patenka, kai ką snapu išstumia iš indo, kai kas šiaip nukrenta, bet kad specialiai išspjauna tai nemanau... O įdomu tai, kad jis sugeba granules valgydamas ir čiulbėti. dėl to aš jam šiek tiek daugiau duodu jų negu lesinimo rekomendacijos.
-
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Raso,tiesiog ideti nedideli kieki ant maisto.Ant galo saukstelio pasemti ir ismaisyti ,kad granules sugertu(vienam maitynimui).Taip manau,nors mano papugos is saukstelio valgo,duodu kol praso ,,dar nori?,,nori,nori,,
-
- Augintiniai:
Gal kam reikia granulių, neseniai perktos iš scarlets, Mano Benukas jų nelesa jokiais būdais nei su aliejum nei be jo. Kartais net išstumia snapu iš indo.
sakydamas "fu". nežinau kodėl jam jos taip nepatinka.
http://www.scarlettsparrotessentials.co.uk/pretty-bird-african-grey-special-8lb
sakydamas "fu". nežinau kodėl jam jos taip nepatinka.
http://www.scarlettsparrotessentials.co.uk/pretty-bird-african-grey-special-8lb
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių