Varninių paukščių laikymas namuose
Ale sparnius, tas Fiachra, vistik mokantis pozuoti objektyvams, kaip jau galvikę pašiaušęs plunksnius ...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O tai jis/ji(Fiachra), kažkaip pratintas-jaukintas prie žmonių, ar iš prigimties tokis bendraujantis?
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Kol Airijoj filmuos "Vikingus", tai greičiausiai ir Fiachra filmuosis.
O va toks pusiau vikingas iš Švedijos perka iš mano draugų krankliuką iš kitų metų vados. Tai jis atvažiuos iš Švedijos į Airiją su savo kemperiu ir įsikurs mano draugų kieme kelioms savaitėms, kai krankliai perės. Jis sako: noriu būti savo krankliuko mama , noriu, kad jis make pirmą pamatytų, kai akis atmerks . Va tokių žmonių būna.
O kovą man praeitos vasaros pabaigoje siūlė paimti tie patys draugai - išgelbėtas jauniklis buvo, tik labai ilgai pats nesimaitino. Bet tai aš sąlygų tam dabar neturiu - jam gi voljerą reikėtų statyti... Ir taip gyvūnų ūkis didelis, ir visais pasirūpinti reikia.
O va toks pusiau vikingas iš Švedijos perka iš mano draugų krankliuką iš kitų metų vados. Tai jis atvažiuos iš Švedijos į Airiją su savo kemperiu ir įsikurs mano draugų kieme kelioms savaitėms, kai krankliai perės. Jis sako: noriu būti savo krankliuko mama , noriu, kad jis make pirmą pamatytų, kai akis atmerks . Va tokių žmonių būna.
O kovą man praeitos vasaros pabaigoje siūlė paimti tie patys draugai - išgelbėtas jauniklis buvo, tik labai ilgai pats nesimaitino. Bet tai aš sąlygų tam dabar neturiu - jam gi voljerą reikėtų statyti... Ir taip gyvūnų ūkis didelis, ir visais pasirūpinti reikia.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki,
Gal turit kas Lietuvoje prijaukintą varninių šeimos atstovą. Reikia fotosesijai nakties paukščių tema. Atsilyginčiau.
Žilvinas
869818261
Gal turit kas Lietuvoje prijaukintą varninių šeimos atstovą. Reikia fotosesijai nakties paukščių tema. Atsilyginčiau.
Žilvinas
869818261
- naktinispaukstis
- Augintiniai:
Laba diena, trims koncertams, kurie vyks gruodžio mėnesį, reikalingi varniniai paukščiai. Reikalingi stambūs paukščiai. Prašau, jeigu jūs auginate ar gal -žinote kas turi tokių paukščių ir norėtų papildomai užsidirbti. Skambinkite ar rašykite 867398461 robertas@accoakademija.lt
- RobertRia
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių