Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Ner uz ka,kad grazuoliai jie tavo
O cia mano Lapius,biskuti pastorejo per ziema,kai atsivezem svere apie 6kg,dabar nevisai 8,tik jo plaukai labai ilgi,tai atrodo toks kudena Kai einam pasivaiksciot,prisirisu gal su 10m virve,na ir varineja ratais aplink mane urgzdamas kol pavargsta Labai sargus pasidare,aploja visus,kas tik keliu eina ar su dviraciais vaziuoja,gandrus,per Tv isgirstus sunis,svetimos kates tai is viso priesas nr.1 Baisiai saugo savo maista,jei nenori tuo tarpu esti,tai nesa ir "pakasa"kur nors i lova,daznai randu koki kaula man i lova padeta
Ir miegalius didelis,gali vos ne visa diena pramiegot,ypac jei lyja.
O cia mano Lapius,biskuti pastorejo per ziema,kai atsivezem svere apie 6kg,dabar nevisai 8,tik jo plaukai labai ilgi,tai atrodo toks kudena Kai einam pasivaiksciot,prisirisu gal su 10m virve,na ir varineja ratais aplink mane urgzdamas kol pavargsta Labai sargus pasidare,aploja visus,kas tik keliu eina ar su dviraciais vaziuoja,gandrus,per Tv isgirstus sunis,svetimos kates tai is viso priesas nr.1 Baisiai saugo savo maista,jei nenori tuo tarpu esti,tai nesa ir "pakasa"kur nors i lova,daznai randu koki kaula man i lova padeta
Ir miegalius didelis,gali vos ne visa diena pramiegot,ypac jei lyja.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Eglinainė - Pranešimai: 114
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Manau, kad ne. Baigėsi jau balsavimas. Kiti žmonės labai aktyviai balsus rinko ir nuotraukomis dalinosi, tai į suaugusiųjų laimėtojus nepatekom. Bet matant, kiek kartų buvo pasidalinta laimėtojų ir kai kurių kitų nuotraukomis, tai mano juočkis visai neblogai pasirodė .
O mažylių nuotrauka, nors ir gavo mažiausiai balsų iš šitų trijų, buvo trečia (matyt, mažiau visiems rūpėjo šuniukai, negu suaugę šunys). Tikslas buvo patekti tarp 5 pirmųjų, taip kad mažių nuotrauka tikslą pasiekė / Ačiū visiems, kurie balsavo .
O mažylių nuotrauka, nors ir gavo mažiausiai balsų iš šitų trijų, buvo trečia (matyt, mažiau visiems rūpėjo šuniukai, negu suaugę šunys). Tikslas buvo patekti tarp 5 pirmųjų, taip kad mažių nuotrauka tikslą pasiekė / Ačiū visiems, kurie balsavo .
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių