Ropliai ir varliagyviai
Ne gatvėj, pievoj radau. Pažinau, kas čia toks, jei ir nebūčiau pažinusi, tikimybė, kad tokioj šaly kaip Airija kas nors nuodingą gyvatę laikytų, labi labai menka. Lietuvoj - kitas reikalas, pati žinau atvejų, kai daugiabučio namo rūsiuose laikytos nuodingos gyvatės pabėgdavo . Aišku, žaltys irgi gali iki kraujo įkąsti, bet aš kažkada Lietuvoje su ropliais ir varliagyviais dirbau, tai nebijau. Laisvai paėmiau, iš pradžių mažiau, kad čia koks vaikų žaislas (būna tokių plastmasinių gyvačiukių), nes iki pusės pakilęs pakilęs ir pasivingiavęs nejudėdamas žolėj buvo, rytinę saulę gaudė, sušilti norėdamas, bet kai paliečiau, sujudėjo. Tada ir supratau, kad jis gyvas . Paėmiau ir namo parsinešiau.
Pamatavau aš jį - metras. Tai čia be uodegos. O sveria net daugiau už mano papūgą.
Pamatavau aš jį - metras. Tai čia be uodegos. O sveria net daugiau už mano papūgą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O kaip jums toks "augintinis"?
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-egzotiska-gyvuna-varanus-exanthematicus-14803090.html
Nemanau,kad galėčiau tokį augint. Nors kažkuo jis vis tik įdomus.Bene geriausia savybė - maitinimas 3-4 kartus per savaitę.
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-egzotiska-gyvuna-varanus-exanthematicus-14803090.html
Nemanau,kad galėčiau tokį augint. Nors kažkuo jis vis tik įdomus.Bene geriausia savybė - maitinimas 3-4 kartus per savaitę.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Imu, kai reikia. Ar mėgsta, nežinau, ramiai elgiasi, tai gal ir neprieštarauja labai . O šiaip aš jo labai netąsau, jis sau ramiai gyvena, ir tiek.
-
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Ačiū . Jis dar ir labai gero bei taikaus būdo - galiu drąsiai jį duoti palaikyti bet kam, žinau, kad neįkąs.
-
- Augintiniai:
Aga,labai grazus,ta spalvyte tokia labai,bet kazi ar imciau i rankas niekad neteko is arti nei su zalciais,nei gyvatem susidurt,tai net neisivaizduoju.Vat varliu nei uz ka nepaimciau,tiksliau nesu kudašiu cypdama kai kokia didele ant tako pasitaiko.O rupuzės labai mielos,lėtapėdės.Praeita ziema viena didziule rusyje ant bulviu ziemojo.Ten tamsoka,paemiau viena bulve,bet ta kazkokia labai jau minksta pasirode,sakau gal supuvus,bet ji judet pradejo Pavasari isnesiau i lauka.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- SveikasPaukštis
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 38 svečių