Mityba
Maniskiai labai megsta daigintus kviecius,duodu kartas nuo karto,tai labai greit is ju dribsnius padaro
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
miladze - Pranešimai: 14
- Augintiniai:
- Ričis0204
- Augintiniai:
Sveiki,
Mūsų paukštis įsigudrino vogti katės maistą. Apkramto ir išmeta. Stengiamės neleisti ir atimti, bet nuo pirmų tokių paragavimų jau praėjo keletą dienų - paukštis gyvas, sveikas, energingas. Norėjau paklausti jūsų nuomonės, ar labai jam kenkia tokie katino maisto paragavimai?
Mūsų paukštis įsigudrino vogti katės maistą. Apkramto ir išmeta. Stengiamės neleisti ir atimti, bet nuo pirmų tokių paragavimų jau praėjo keletą dienų - paukštis gyvas, sveikas, energingas. Norėjau paklausti jūsų nuomonės, ar labai jam kenkia tokie katino maisto paragavimai?
- MartynaGiedraite
- Augintiniai:
Aš tai neduočiau, jei kalbate apie granules. Man jau ne labai patinka, kad katinas tai ėda, vieno maisto sudėty buvo druska, pelenai, valerijonai dar neaiškių žolių ekstraktų. O kur dar glitimą reguliuojančios medžiagos.
-
Mela - Pranešimai: 124
- Augintiniai:
Ačiū, aš irgi manau, kad nesveika, bet prie Mitybos kitų temų mačiau, kad žmonės net mėsą leidžią lesti... Tai kažkaip susimąsčiau apie žakų skrandžio jautrumą...
O dar sakykite, truputį iš kitos "operos" klausimas. Kai paukštis su snapu niokoja viską iš eilės (mediniai daiktai, plastmasiniai daiktai, sagos ir etc.) ar jis neprisivalgo irgi netinkamų skrandžiui dalykų?
Tiesiog galvoju apie tai, kaip stipriai reikia saugoti nuo bet kokio daikto paėmimo į snapą?
O dar sakykite, truputį iš kitos "operos" klausimas. Kai paukštis su snapu niokoja viską iš eilės (mediniai daiktai, plastmasiniai daiktai, sagos ir etc.) ar jis neprisivalgo irgi netinkamų skrandžiui dalykų?
Tiesiog galvoju apie tai, kaip stipriai reikia saugoti nuo bet kokio daikto paėmimo į snapą?
- MartynaGiedraite
- Augintiniai:
-
Džiulieta - Pranešimai: 96
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių