Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Nu jo, atrodo yra daug, o kai susiduri, tai arba kažkokie "nupušę" šeimininkai - nevalos, netvarka narvuose - net nesinori žiūrėti, arba spalva netinka, arba lytis ir t,t,.
Kokia nesąmonė - kad jei bus jaukūs - neperės....
o jau apsisprendei - nori būtent žaliuko?
Kokia nesąmonė - kad jei bus jaukūs - neperės....
o jau apsisprendei - nori būtent žaliuko?
-
Ilona - Pranešimai: 697
Noretusi zalio (man jie tokie grazus), nes Pupa geltona, tai butu grazus vaikiukai. Bet jei pamatysim koki grazuoli, tai paliks ir nebesvarbu kokia spalva, man atrodo
- Roxy
- Augintiniai:
Roxy, šią savaitę vyras man gimtadienio proga nori padaryt staigmeną, išklausinėjau ką, tai šią savaitę važiuosiu čia Kaune susipažint su banguotukų mažyliais. Išrinko sakė padoriai auginančius žmones, parodė ir iš kur žiūrėjo. Pas žmogų dar likęs ir žalias jauniklis patinėlis, tai jeigu norit, galiu apžvelgti ir jį ir nufotografuot, gal sudomins, o jeigu sudomins ir kažką su žmogum susitart tuo. Jeigu į Kauną važiuojat , tai ir su parsigabenimu kažką sugalvotume
-
Eglinainė - Pranešimai: 114
- Augintiniai:
-
Ilona - Pranešimai: 697
Kas ,Ilona?
Ar ar aš dar turėsiu, tai tikrai nežinau, tik susipažint važiuosiu, apžiūrėt ,su žmogučiu pabendraut, pažiūrėt tėvelius ir panašiai. Papasakojo,kiek mažylių yra, o ten yra ir berniukų ir mergaičių, bet kol gyvai nepamačiau nieko negaliu pasakyt
Jeigu parvažiuos su manim,tai taip 3 paukštukai , aš tikrai visada už būrelį didesnį ar mažesnį ir man gerai žinot,kad paukštukam gerai , ir jiem gerai tai kaip ir miglota mintis buvo mano, bet kad vyras toks geras nori pasirodyt mano dieną, nu tai negi dabar žmogų "sodinsiu"
Ar ar aš dar turėsiu, tai tikrai nežinau, tik susipažint važiuosiu, apžiūrėt ,su žmogučiu pabendraut, pažiūrėt tėvelius ir panašiai. Papasakojo,kiek mažylių yra, o ten yra ir berniukų ir mergaičių, bet kol gyvai nepamačiau nieko negaliu pasakyt
Jeigu parvažiuos su manim,tai taip 3 paukštukai , aš tikrai visada už būrelį didesnį ar mažesnį ir man gerai žinot,kad paukštukam gerai , ir jiem gerai tai kaip ir miglota mintis buvo mano, bet kad vyras toks geras nori pasirodyt mano dieną, nu tai negi dabar žmogų "sodinsiu"
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių