Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Labai faina vyruku trijule
Bet Bubikas jusu tai mano favoritas
Prisiprasiau Vilniaus kad atsiustu man nuotraukyciu, ir noriu jusu pagalbos. Ar tikrai cia berniukas?
Ilona, aciu, as irgi taip manau, bet vistik zvilgtelkit dar karta.
Bet Bubikas jusu tai mano favoritas
Prisiprasiau Vilniaus kad atsiustu man nuotraukyciu, ir noriu jusu pagalbos. Ar tikrai cia berniukas?
Ilona, aciu, as irgi taip manau, bet vistik zvilgtelkit dar karta.
- Roxy
- Augintiniai:
Roxy, manau berniukas, nes nosytė kaip ir violetinė. Bet maniškio pvz. buvo dar labiau violetinė, tiesa maniškiui dar nebuvo 2 mėn. O kiek šitam laiko?
Man tik tie jo pabaltėjimai apie šnerves neramina - pas mergytes būna pabalę apie nosytes kai jaunos. Bet tada melsvos būna nosytės su tokiais baltais apvadais.
1 FOTO
Va metu kaip atrodė maniškis - kai pirkau - be savaitės 2 mėn. kaip atrodė nosytė.
O šiaip Sailor asė ant šio reikalo - tikiuosi greitai atsilieps ir pakomentuos. arba mes klausimą į lyties nustatymo skyrelį - gal bus greičiau.
Eglinaine, labai graži trijulė pas jus. Labai gražiai žiūris kai daugiau jų.
APATINĖS DVI FOTO - MES ŠIANDIEN
Man tik tie jo pabaltėjimai apie šnerves neramina - pas mergytes būna pabalę apie nosytes kai jaunos. Bet tada melsvos būna nosytės su tokiais baltais apvadais.
1 FOTO
Va metu kaip atrodė maniškis - kai pirkau - be savaitės 2 mėn. kaip atrodė nosytė.
O šiaip Sailor asė ant šio reikalo - tikiuosi greitai atsilieps ir pakomentuos. arba mes klausimą į lyties nustatymo skyrelį - gal bus greičiau.
Eglinaine, labai graži trijulė pas jus. Labai gražiai žiūris kai daugiau jų.
APATINĖS DVI FOTO - MES ŠIANDIEN
-
Ilona - Pranešimai: 697
Aš irgi gerai neišmatau, bet panašu ,kad patinėlis. Tas pabaltėjimas aplink nosiuką, lyg nevisai baltas,o melsvas lengvai , tai turėtų lyg ir būt patinėlis. Nors labai aiškiai neišmatau,bent aš. Kažkas pakomentuos gal dar , gal ir sailor atsilieps greit .
-
Eglinainė - Pranešimai: 114
- Augintiniai:
Ilona, o jūsų Zummi nosytė pradėjusi ruduoti jau, ane? Kiek jai laiko?
Mūsų Pupos tai neruduoja, mėlyna su baltu dar. Gal tokia ir bus, kad jau tų lutino kitokios būna vaškinės
O to vilniečio amžius tai nepilnai 2 mėnesiai.
Mūsų Pupos tai neruduoja, mėlyna su baltu dar. Gal tokia ir bus, kad jau tų lutino kitokios būna vaškinės
O to vilniečio amžius tai nepilnai 2 mėnesiai.
- Roxy
- Augintiniai:
Musu Rapoliuko irgi is pradziu buvo tokia link violetinio su balvais krasteliais,cia irgi panasu,kad patinukas.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Eglinainė - Pranešimai: 114
- Augintiniai:
Ačiū Munex
Rezervavau šitą gražuoliuką. Dabar tik tokia mažytė smulkmena, reikia rasti kas man jį parveš iš Vilniaus
Rezervavau šitą gražuoliuką. Dabar tik tokia mažytė smulkmena, reikia rasti kas man jį parveš iš Vilniaus
- Roxy
- Augintiniai:
Negaliu tiksliai pasakyti lyties iš šitų nuotraukų. Kol paukščiukai labai jauni, vaškinės jų būna panašios spalvos, tik patinukų vaiskios, o patelių labiau matinės. Va, Ilonos patinuko aiškiai buvo matyti, kad vaiski ir ryški ta vaškinė buvo. O šito labiau matinė, bent jau taip nuotraukose atrodo, nors nuotraukose vaizdas ir spalvos labai nuo apšvietimo priklauso. Todėl vien iš šitų nuotraukų nieko tikro pasakyti negaliu. Paprašyk, kad dabar nufotografuotų galvytę stambiu planu geroj šviesoj ir naujų nuotraukų atsiųstų.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Jau viskas, sumokėjau pinigėlius, ir sutarėm dėl pasiėmimo.
Nu ką darysi, bus mergaičių būrelis tada. Važiuosim į svečius pas Kauno berniukus (Eglinainė)
Nu ką darysi, bus mergaičių būrelis tada. Važiuosim į svečius pas Kauno berniukus (Eglinainė)
- Roxy
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias