Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki, teko kam nors kažką girdėti apie VA veislyną Nemenčinėje "Geležinis vilkas"? Žadu imti "vilkę" iš ten...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Gede, mano pusseserės veislynas https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1721861697889913&id=445659252176837. Nenori iš ten? Beje, jos nuomonė " Vokiečių aviganis netinkama veislė apsaugai, tai šuo skirtas dirbti KARTU su žmogumi, o ne vienas ant perimetro lakstyti."
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
Taigi ir aš prisiskaitau, kaip vilkų net nenori parduoti į voljerus, pas mane situacija durna, t.y. dūšia nori vilko, bet realybėje gyvenu kaime, yra voljeras jau paruoštas, nekeliu aš tam šuniui reikalavimo, kad teritoriją saugotų, na bet jeigu jau šuo kieme, tai norėtusi kad ir bent kartais balsą parodytų, dar minusinis momentas, abu dirbantys, ir sodyboje tos veiklos iki apsividuriavimo, bijau su laiku ir dėmesiu bus prastai, man ir šiaip to gyvo kampelio per akis(du akvariumai, pora Saulių) ponia sako padės, prižiūrės, bet kažkodėl man nelimpa tokie pažadai, kaip taisyklė jie būna trumpalaikiai, žodžiu ir noriu, ir bijau, o dabar nebežinau ką rinktis, nes tas vilkas gausis amžiname šeimininkų laukime, tai ir tą voljerą statau, perstatau, tempiu laiką, kad nuo ponios ir šuns atsimazinti, klasikinis klausimas, ką daryti? Arba kokį šunį kišti į voljerą, nu lenciūginio, kaip ir nesinori, net nepatinga man tie ant visų skalijantys, bet patys šlapi iš baimės, na kas kokių minčių?
-
- Augintiniai:
Geležinis vilkas geras veislynas (bent jau anksčiau buvo), bet šuniuką vis tiek reikia konkrečiai rinktis ir pagal tėvus, ir pagal charakterį. Ir Vilkauogė geras.
O ddė voljero tai nieko baisaus, tik vis tiek su šuniu užsiimti reikia, ir j veždioti. Na, ir kai aplink savo namą ką darysi, tai šuniukas tegul kartu su tavim būna.
O ddė voljero tai nieko baisaus, tik vis tiek su šuniu užsiimti reikia, ir j veždioti. Na, ir kai aplink savo namą ką darysi, tai šuniukas tegul kartu su tavim būna.
-
- Augintiniai:
Sveiki, na štai, jau turiu naują draugiuką , vokiečių mišrūnas , vardu Rafas,
judrus, pašėlęs padarėlis.Amžius - beveik 3 mėn. Niekada neturėjau šuns, na tai įspūdžių ir jaudulio - popilnės kelnės .
Vandens augmenijos ravėjimas...
judrus, pašėlęs padarėlis.Amžius - beveik 3 mėn. Niekada neturėjau šuns, na tai įspūdžių ir jaudulio - popilnės kelnės .
Vandens augmenijos ravėjimas...
Paskutinį kartą redagavo gede 2019.04.13 07:00. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių