Astrildos - Amadinos
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Paskutinį kartą redagavo lutuke 2007.10.24 11:21. Iš viso redaguota 2 kartus.
- lutuke
- Augintiniai:
Su daržovėmis mano ryžinukai irgi nelabai "sutaria" Paskanauja tik obuolio skiltelės, šiek tiek lesa apvirtas morkas, žalių nebando net. Kiaušinį labai mėgsta, ir baltymus, ir trynį, ir lukštus pakrapšto, tai tu tiesiog kantriai karts nuo laiko pamėgink jiems įdėti, kada nors turėtų paragauti, gal patiks Beje, aš saviškiams kuo smulkiau visas kiaušinio sudedamasias dali sutrinu
Neblogai pas mane ryžinukai lesa žalumynus - salotų lapus, kiaulpienes, morkų lapelius, vasarą gaudavo smilgų iš pievų. Pakabinu virš laktelės ir skabo jie sau. Beje, ryžių duodi? Nevirtų tik aišku Idealiausiai būtų laukiniai, tik kad brangokoki Bent jau mano ryžinukų pagrindinis maistas ryžiai, o kruopos, tokios kaip soros, sulesamos paskutinės.
O maudosi tai... nespėju vandens keisti Matyt, taviškiai ir apsiprato naujuose namuose
Neblogai pas mane ryžinukai lesa žalumynus - salotų lapus, kiaulpienes, morkų lapelius, vasarą gaudavo smilgų iš pievų. Pakabinu virš laktelės ir skabo jie sau. Beje, ryžių duodi? Nevirtų tik aišku Idealiausiai būtų laukiniai, tik kad brangokoki Bent jau mano ryžinukų pagrindinis maistas ryžiai, o kruopos, tokios kaip soros, sulesamos paskutinės.
O maudosi tai... nespėju vandens keisti Matyt, taviškiai ir apsiprato naujuose namuose
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių