Akvariumai
Rita, dėl mėlynų kempinėlių plovimo tai viskas tvarkoje, tokią pat informaciją ir aš radau, kad reikia išplauti tame pačiame vandenyje, bet dėl aktyvuotos anglies (juodos) kempinėlės, tai reiktų tą nuomonę dar pasitikrinti, juk tai pagrindinis biologinio filtro komponentas, kodėl jį reikia kartais išimti?
Štai noriu paklausti dėl šito augalo, buvo parašyta, kad tai anubis barteli, na bet nuotraukose internete aš tokio kaip mano nerandu.
Ir dar kodėl pas mane išaugo toks rudas lapas, gal tai rodo, kad kokių nors medžiagų pas mane per daug?
Na ir mano paaugę žuviokai, tik šamų kažkaip neišeina nufotografuoti, o jie paaugo tai labiausia
Ir naujokėliai:
O turgaus auglais aš irgi nusivyliau į Zoon atveža daug gražesnius augalus. Kauno turguje, tai arba tokie siūleliai, po kelis litus, arba didžiulai augalai, ir jei toks neprigis, tai visą akvariumą užterš puviniais. Atrodo, kad akvariumistai tiesiog prasivalo savo akvariumus. Jokių įdomesnių augalų, na gal man tik taip papuolė, bet aš irgi turgaus augalais nusivyliau, nors nupirkta didelė (pagall rūšį) kriptokorina prigijo labai gerai, nei vienas lapas nenukrito
Štai noriu paklausti dėl šito augalo, buvo parašyta, kad tai anubis barteli, na bet nuotraukose internete aš tokio kaip mano nerandu.
Ir dar kodėl pas mane išaugo toks rudas lapas, gal tai rodo, kad kokių nors medžiagų pas mane per daug?
Na ir mano paaugę žuviokai, tik šamų kažkaip neišeina nufotografuoti, o jie paaugo tai labiausia
Ir naujokėliai:
O turgaus auglais aš irgi nusivyliau į Zoon atveža daug gražesnius augalus. Kauno turguje, tai arba tokie siūleliai, po kelis litus, arba didžiulai augalai, ir jei toks neprigis, tai visą akvariumą užterš puviniais. Atrodo, kad akvariumistai tiesiog prasivalo savo akvariumus. Jokių įdomesnių augalų, na gal man tik taip papuolė, bet aš irgi turgaus augalais nusivyliau, nors nupirkta didelė (pagall rūšį) kriptokorina prigijo labai gerai, nei vienas lapas nenukrito
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Na aš tai iš vis pavadinimų augalų nežinau (kažkaip nesidomėjau), pas mane irgi yra tos "eglutės" ir kt., kurie taip pat jaunus lapelius rudus leidžia, ir žiedelis yra kažkoks, bet dar nepražydo, kai pražydės (jei pražydės) mėginsiu nufotkinti. Šiaip aš žadu iš kart po Naujųjų didesnę akvą įsigyti kokių 200 l, o gal ir tik 150 l.
-
Rita - Pranešimai: 434
galiu pasakyt kad parduotuvese parduodamio augalai yra dazniausiai auginami siltnamiuosia dregnai o ne vandenyje tai nevisiem patinka imerkus i akvariuma. ir kainos dideles. pats pirkau visus is turgaus kurie neprigyja ismeti nors 2lt negaila.
-
coopeez - Pranešimai: 199
Kadangi pas mane akva nedidelis, tai už savo augaliukus mokėjau po 5 Lt parduotuvėj. Jei turėčiau didelį akvą, tai parduotuvėj žinomabrangoka pirkt. Nors jei augaliukai ne suaugę, mažiukai, tai nėra tiek daug. Aš bandyčiau ieškot per forumus kas dovanoja arba pigiai parduoda. Beje, turiu pasakyti kad anubis iš parduotuvės pas mane jaučiasi kuo puikiausiai. O va papartis kažkoks kažkodėl skursta...
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių