Kokcidiozė
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
prie ko cia sinsila ir asmenines laikytoju klaidos :( kartais is tiesu nesuprantama kaip zmones masto apie tuos pauksciu vezejus,pardavejus ir t.t. vezame papugas ir kt gyvunus su vet sertifikatais kuriuos pasiemam patys negana to Cekas,Olandas,ar vokietis siais tokiu ligu siautejimo kaip pauksciu gripas laikais neisnes i turgu ne vieno paukstelio negaves vet pazymos,o tenyksciai veterinarai tikrai ne grybautojai
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Bet, Sauliau, jei vežat paukštukus turėtumėte turėti ir konsultuojantį veterinarą, juk vežate papūgas iš įvairių veislynų, maža kas kur kokį ligoniuką parduoti gali, o tada jau verkiam mes čia Lietuvoje
O dėl kirminų aš klausiau pas Luboš, mano žakiukų veisėją, tai jis sakė, kad reikia duoti tik tuo atveju jei naminis papūginas turi kontaktą su laukiniai paukščiais, na pvz. vasarą lauke jei kokį laukinės varnos kakutį patyrinės.
O dėl kirminų aš klausiau pas Luboš, mano žakiukų veisėją, tai jis sakė, kad reikia duoti tik tuo atveju jei naminis papūginas turi kontaktą su laukiniai paukščiais, na pvz. vasarą lauke jei kokį laukinės varnos kakutį patyrinės.
-
DaliaM - Pranešimai: 868
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 27 svečių