Akvariumai
DaliaM kaip tavo akvariumas, ar vandenėlis jau skaidrus, ar ligos neužpuolė. Nors ir ne naujokė esu prie akvariumų, bet ir dabar paleidus savo ciklidinį po savaitės pasirodė "manų kruopų" liga. Turbūt kokia žuvelė "atsinešė". Na bet nieko-sveikstam (pfu,pfu,pfu). O skaidrumo dar truputėlį teks palaukti, neprisigamino bakterijos, nes pas mane tai augalėlis 1 (turbūt anubis pagal išvaizdą).
-
Rita - Pranešimai: 434
Na, net nežinau, juoda barzda lyg nyksta, tas dublis toks įdomus kai jį pakiši po karštu vandeniu paraudonuoja, o paskui nunyksta, gaila tik augalus reikia apskabyti, skinu lapus vos tik pastebiu užkibusius siūlus. Bet ant galinės sienelė pradėjo neštis žalias dumblis, nors man jis visai patinka, bet reikės valyti. Šiaip tai kvailai padariau, kad klijavau tą mėlyną foną dabar jis labai braižosi ir visai negražiai atrodo.
Žuviukai tai pas mane gyvi ir sveiki, kažkaip pasisekė, netekčių dar neapturėjau. Šiaip nufotografuosiu vėliau, nes dabar laikinai fotoaparatas buvo išvažiavęs.
Įdėk ir tu dar savo žuviukų nuotraukų, vis parduotuvėse juos apžiūrinėju, gražūs labai ir geros sveikatos jiems.
Žuviukai tai pas mane gyvi ir sveiki, kažkaip pasisekė, netekčių dar neapturėjau. Šiaip nufotografuosiu vėliau, nes dabar laikinai fotoaparatas buvo išvažiavęs.
Įdėk ir tu dar savo žuviukų nuotraukų, vis parduotuvėse juos apžiūrinėju, gražūs labai ir geros sveikatos jiems.
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Dar norėčiau paklaust žinovų. Ką manot apie augalą cladophora aegagropila? Štai tokią http://www.zoon.lt/augalai/marimo1.jpg
Mačiau pardavimą-nu labai patiko. Tiesa, galėtų būti ir pigesnė. Bet yra abejonių dėl to kad labai jau mažas akva pas mane Tiek daug visko norisi-o juk nesukiši visko ko norisi. Tai va ir abejoju pirkt ar ne. O gal kas tokį turit kaune ir parduotumėt pigiau? Nors ir mažesnį augaliuką. Rašo kad jį galima dalinti pusiau ar dar smulkiau... Jei neklystu-tai dumblis. Man patinka viskas kas įdomu. Jei turėčiau didesnį akvą-labai norėčiau šamuko kuris plaukioja aukštyn kojom Tik nežinau ar pavyktų tokį gaut.
Mačiau pardavimą-nu labai patiko. Tiesa, galėtų būti ir pigesnė. Bet yra abejonių dėl to kad labai jau mažas akva pas mane Tiek daug visko norisi-o juk nesukiši visko ko norisi. Tai va ir abejoju pirkt ar ne. O gal kas tokį turit kaune ir parduotumėt pigiau? Nors ir mažesnį augaliuką. Rašo kad jį galima dalinti pusiau ar dar smulkiau... Jei neklystu-tai dumblis. Man patinka viskas kas įdomu. Jei turėčiau didesnį akvą-labai norėčiau šamuko kuris plaukioja aukštyn kojom Tik nežinau ar pavyktų tokį gaut.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių