Akvariumai
Man tą mėlyną į vidų klijuojamą foną kaip tik ir pasiūlė Zoone. Taip gailiuosi, o jeigu pusę nypylus vandends bandyti atlupti, na reikės mažiuką kamputį pakrapštyti, kaip jis ten lupasi.
Tą dumblį apvalų aš irgi žiūrėjau, bet kai paskaičiau, kad jis suyra tai noras praėjo. Ir taip kol kas man rūpesčių užtenka .
Tą dumblį apvalų aš irgi žiūrėjau, bet kai paskaičiau, kad jis suyra tai noras praėjo. Ir taip kol kas man rūpesčių užtenka .
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Na tai čia pardavėjų triukas , norint iš vidaus priklijuoti reikia ir klijų pirkti (čia jiems pliusas), o iš išorės užtenka su lipnia plėvele galiukus prikabinti.
Žinoma mėgink po trupučiuką nuo galiuko lupti. Žiūrint kokie ten klijai, turėtų būti sunku, nes klijai turėjo atlaikyti vandenį akvoje, tai turbūt silikoniniai kokie. O tu pamėgink pačiame Zoone paklausti, kaip patarė priklijuoti, tegul dabar pataria kaip atklijuoti
Žinoma mėgink po trupučiuką nuo galiuko lupti. Žiūrint kokie ten klijai, turėtų būti sunku, nes klijai turėjo atlaikyti vandenį akvoje, tai turbūt silikoniniai kokie. O tu pamėgink pačiame Zoone paklausti, kaip patarė priklijuoti, tegul dabar pataria kaip atklijuoti
-
Rita - Pranešimai: 434
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių