Šunys
-
Forinta - Pranešimai: 842
-
erelis - Pranešimai: 111
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aga
Iš dešimties dalyvių jaunimo klasėje gavome "puikiai" be vietos, aprašyme pagyrė galvą, kūno sudėjimą ir "grūdaką" O šiaip iš pradžių, tik atėjus į maniežą, buvo labai pasimetęs, lojo, ardėsi, tiek šunų, tiek žmonių, tai pavedžiojau kokius dešimt kartų aplink ringus, apsiramino, o ringe elgėsi be priekaištų Labai gražiai vaikščiojo, stovėjo, bėgiojo, dabar man reikia išmokti atlikti hendlerės vaidmenį
Va, ir nuotraukos naujausios
Ir prie ežero su viena iš panelių :
Nuotraukos iš parodos vėliau [/img]
Iš dešimties dalyvių jaunimo klasėje gavome "puikiai" be vietos, aprašyme pagyrė galvą, kūno sudėjimą ir "grūdaką" O šiaip iš pradžių, tik atėjus į maniežą, buvo labai pasimetęs, lojo, ardėsi, tiek šunų, tiek žmonių, tai pavedžiojau kokius dešimt kartų aplink ringus, apsiramino, o ringe elgėsi be priekaištų Labai gražiai vaikščiojo, stovėjo, bėgiojo, dabar man reikia išmokti atlikti hendlerės vaidmenį
Va, ir nuotraukos naujausios
Ir prie ežero su viena iš panelių :
Nuotraukos iš parodos vėliau [/img]
-
kukushka - Pranešimai: 1759
-
- Augintiniai:
Faina parodose . Labradorų konkurencija yra nežmoniška, jų pilna Lietuvoj . Iš kokio veislyno jūsiškis? Gražus . Aš tai visad kurtsharų ringa stebiu, keliskart stačiau O su labradorais gal sunkiau, kad i laisva?
-
redrose_772 - Pranešimai: 232
Aš tai seniau labai norėjau dalyvaut su šuniu kokiose nors varžybose parodose. Kadangi faktiškai užplanuotas pirkti buvo ryzenšnauceris, o ne mitelis, tai galvojau lankysiu su juo dresūros užsiėmimus ir dalyvausiu kokiose nors varžybose kur parodų metu būna. Bet kadangi taip išėjo kad įsigijau ne ryzeną, o mitelį, tai nelabai gavosi ir su varžybomis. Nes ten visgi didesnė tikimybė laimėt su dideliu šuniu, o ne vid. dydžio. Tiksliau, tokio dydžio šuo neturi jokių šansų.
Šiaip tai smagu būdavo lankytis tose parodose. Tik labai nepatikdavo savo ringo laukti, kuris pastoviai vėluodavo. Niekada neprasidėdavo nustatytu laiku.
Šiaip tai smagu būdavo lankytis tose parodose. Tik labai nepatikdavo savo ringo laukti, kuris pastoviai vėluodavo. Niekada neprasidėdavo nustatytu laiku.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 5 svečių