Šunys
Atleisk, Aukse, bet man nuoširdžiai nesuprantama ir nesuvokiama, kam erzinti ėdantį šunį Ir provokuoti kažkam Iš maniškio be jokių problemų galima laisvai atimti ir kaulą, ir mėsą, ir žaislą, ir man tai patinka, aš to specialiai siekiau Nu, bet, tikrai, kiekvienam savo.
Cunami, sveikatos tavo šunei
Bet šiaip pirmą kartą girdžiu apie realų labradorą, kuris agresyviai elgiasi Šakės, toje retriverių kompanijoje, su kuria Bičas susitikinėja - tai neįtikėtinas dalykas. Ir pas mano šunį tokių agresyvumo apraiškų nerasta, su visais draugiškas, tiek gyviais, tiek žmonėmis. Na, bet tiems, kurie šunų bijo, ir Bičas atrodo baisus
Va, mano baisuoklis
Cunami, sveikatos tavo šunei
Bet šiaip pirmą kartą girdžiu apie realų labradorą, kuris agresyviai elgiasi Šakės, toje retriverių kompanijoje, su kuria Bičas susitikinėja - tai neįtikėtinas dalykas. Ir pas mano šunį tokių agresyvumo apraiškų nerasta, su visais draugiškas, tiek gyviais, tiek žmonėmis. Na, bet tiems, kurie šunų bijo, ir Bičas atrodo baisus
Va, mano baisuoklis
Paskutinį kartą redagavo kukushka 2007.12.11 20:32. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Jei neklystu labradoro retriveris dresūros aikštelėje man įkando į ranką, netiesiogiai puldamas mane ar ką, o labai įsiaudrinęs , niekiap neatstojo nuo mano šuns, tai aš jį bandžiau už antkaklio patraukti...
-
Mayami - Pranešimai: 359
Taigi aš irgi bet kada bet ką iš šuns paimt be baimės galiu. Išsiauklėju taip kad nebūtų problemų. O paerzint-tai tiesiog juokingai pyksta...
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mano šuns geriausia draugė dabar retriverė abi jos panašios, mandros su bet kuo nerprasideda, bet viena kitai nemaišo
-
Mayami - Pranešimai: 359
-
kukushka - Pranešimai: 1759
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 0 svečių