Akvariumai
Kabomba blogai augo, jei ištįso. Taip atsitiko, nes jai labai trūko šviesos. Gerai auganti kabomba yra tanki ir vešli, ben neištįsta. O gal ten buvo ragalapis-jis retas ir labai greitai užpildo visą akvą.
-
Hellix - Pranešimai: 2149
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
cia radau labai ydomu akvos projekta gal kam pravers http://www.akvariumas.lt/forumas/index. ... 457&page=0
-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
Vakar nusiaubiau vieną parduotuvę, tai perspektyvoj naujo akvariumo apipavidalinimas-gruntas plaunasi, šaknys mirksta, augalai kibire plaukioja. Bus naujas namas mano auksiniams polypterams ir jų maistui-gupijoms . Jei šiandien nepamiršiu fotiko, tai gal ir trumpas fotoreportažas išeis .
-
Hellix - Pranešimai: 2149
Įdomu per kiek laiko anubis išleidžia naują lapą, pas mane jau jis kokios dvi savaitės, bet kolkas augimo nematau. Aukse, kaip suprantu pas tave jis gana geitai auga.
O skaliarų pasidarė kažkokios labai oranžinės akys, gal čia koks jų brendimo požymis?
Kadangi jūs tik žadate nuotraukyčių, tai aš kelias įdėsiu, arodti kaip paaugo mano žuviukai
O skaliarų pasidarė kažkokios labai oranžinės akys, gal čia koks jų brendimo požymis?
Kadangi jūs tik žadate nuotraukyčių, tai aš kelias įdėsiu, arodti kaip paaugo mano žuviukai
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Na, anubių irgi yra ne viena rūšis. Pas mane anubis lyg ir kitoks nei pas tave, DaliaM. Tai gal ir augimas skirtingas? Aš kažkaip specialiai nestebėjau per kiek laiko jis išleidžia naujus lapus. Kartais būna kad augimas lyg ir apstoja-gal koks ramybės periodas užeina... O kai jį tik nusipirkau, tai matyt pas mane akvoj jam labai patiko. Kadangi be jo daugiau nebuvo jokių gyvų augalų, tai gal kokių nitratų sankaupa vandeny buvo didesnė ar kas. Bet jis pas mane labai greitai pagražėjo, ir gal po poros savaičių pradėjo leisti naują lapą. Be to nepamiršk kad parsineštas augalas dar turi ir adaptuotis naujose sąlygose. Manau kad laike mėnesio turėtų pasimatyti kažkoks augimas.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 3 svečių