Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Kalbejau dabar su geriu tel...visiems linkejimus perduoda,,,forume zada pasirodyt tik kovo vidury,,,,...mynejo jog pas ji berods senegalai peri! pats kolkas ne namie, tad paukschius priziuri kazkas kitas, todel tiksliai nezino,bet ish inkilo ishlenda tik patinelis.....taikad kas labai norejo senegaliuku,galite rikiotis i eilute:]
Ir dar norejau paklausti,,,kai paimi mano zaka irankas, jis visas kaip miltuose, shian netychia prisilete prie mano jodo palto, tai blyn.......miltai....pudra,,,,ka daryt?ar tai normalu,jisgal del to ir pesiojas kadjam nezti.....vetas pasake jogviskas ok, tiesa buvau priesh kelismen.
Ir dar norejau paklausti,,,kai paimi mano zaka irankas, jis visas kaip miltuose, shian netychia prisilete prie mano jodo palto, tai blyn.......miltai....pudra,,,,ka daryt?ar tai normalu,jisgal del to ir pesiojas kadjam nezti.....vetas pasake jogviskas ok, tiesa buvau priesh kelismen.
-
vasilysha - Pranešimai: 674
Labai i tema siandien naujas Kuko pasakytas zodis - "vargselis" , aisku, skambejo panasiau i "varskiaaalis"

-
kukushka - Pranešimai: 1759
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias