Akvariumai
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Mėlynas lempas deda, o ne vandenį "dažo"
coopeez, pas mane tai klounai sraiges "sureguliavo", dabar laukiu kitokių klounų bajerių, prisiklausiau kaip jie žoles kapoja, tai neramu ant dūšios, na bent už sraiges tai jiem ačiu
coopeez, pas mane tai klounai sraiges "sureguliavo", dabar laukiu kitokių klounų bajerių, prisiklausiau kaip jie žoles kapoja, tai neramu ant dūšios, na bent už sraiges tai jiem ačiu
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Aha,as irgi turiu klouna.Padeda is tikro aprinkti sraiges,man tai jis megstamiausia zuvis reiks,bet jau gan ilgai neveza ju pas mus.Ir vienas pts pradeda bludyt,ypatingai kai valgo tablete tai girdisi kaip kramto,toks cepsejimas
- Liukis
- Augintiniai:
Tai kad padaryt mėlyną vandenį tai tikriausiai galima mėlyną galinės sienelės foną dėti, ir su lempom žinoma. O augalinei akvai tokia sienelė gal irgi nieko būtų. Neteko man matyt. Bet gal galima tą sienele kokia javos samana ar dar kokiais augaliukais apželdint...
-
- Augintiniai:
Gal ir labiau tinka akmeniniams akvoms. Nors man pvz. labai gražu akvose tos šakos įvairios. Bet jos irgi apželia augalais, samanom-irgi pasidaro nelabai matomos. Arba akmenys-irgi. Šiaip tai apipavidalinimui ir dizainui pas mane fantazijos ir sugebėjimų nelabai yra Tikrai gražiai apipavidalint akvą nesugebėčiau. I-nete pasižiūriu-tokių fantastiškų akvų foto yra... Net neįsivaizduoju kaip taip padaro, ir kaip paskiau visą tą grožį prižiūrėt. Netgi visai mažiukai akvariumukai. Nesugebėčiau taip.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių