Akvariumai
Tai jo. Didžiausia bėda ta, kad kažkodėl iš visos šeimos tik aš viena taip "pamišusi" dėl gyvūnų. Kiti šeimos nariai tam abejingi ar net nelabai ir patenkinti tokiu mano potraukiu. O jei žmogui nepatinka, tai labai sunku įkalbėt. Tėvai pas mane tai sakyčiau toleruoja gyvūnus. Bet jei būtų jų valia, tai nelaikytų absoliučiai nieko. Aš tai nuo pat mažens visokius gyvius namo tempdavau.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
aukse, reik tau "diedą" susirasti kad gyvūnus mylėtu, ir savo "lizdelį susisukti"
Jolli, aš tik mėgėjas, dar nesidomėjau, kas ten spalvas "reguliuoja", mano zoo-subrendimo laipsnyje, dar svarbiau, kad tos žuvys augtų sveikos ir nedvėstų, o sandarą pasidomėsiu, kai suprasiu kad man to trūksta, dėl augintinių gerbūvio , šitoj nuorodoj, gali paveizėti kiek tų L yra ir kokių įvairių , kažkaip neišeina tiesiai į tą psl. nurodyti, eik Frechwaters fishes->cattfishes-> ancistrus(paieškos langelyje įvesk)->spausk "lūpos" ženkliuką-> grožėkis
Jolli, aš tik mėgėjas, dar nesidomėjau, kas ten spalvas "reguliuoja", mano zoo-subrendimo laipsnyje, dar svarbiau, kad tos žuvys augtų sveikos ir nedvėstų, o sandarą pasidomėsiu, kai suprasiu kad man to trūksta, dėl augintinių gerbūvio , šitoj nuorodoj, gali paveizėti kiek tų L yra ir kokių įvairių , kažkaip neišeina tiesiai į tą psl. nurodyti, eik Frechwaters fishes->cattfishes-> ancistrus(paieškos langelyje įvesk)->spausk "lūpos" ženkliuką-> grožėkis
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių