Šunys
Masai, nepersisteng su kalciu. jo perteklius lygiai taip pat kenksmingas kaip ir trūkumas. Be to, tokio amžiaus vokietukams būna taip kad ausys vieną dieną stovi, kitą dieną jau ne. Trečią dieną žiūrėk viena stovi, kita ne... Čia dar ne galutinis stovėjimas. Bet po kurio laiko tikrai stovės.
Na, antkaklis pas jį tai sutrumpintas taip kad neišsinertų. Jis niekada ir nėra išsinėręs-nes kaip jau rašiau tai būtų labai pavojinga. Išsinert galėtų tik iš grandininių antkaklių. Pas jį odinis užsegamas. Tai užsegu pakankamai trumpai. Dėl korekcijų stiprumo tai teks kažką pačiai daryt. Nes duoti jį vedžioti svetimam žmogui visai nenoriu. Jau ir taip liurbis kokių reta. Neturiu jokio noro kad vaikščiotų su kuom papuola ir klausytų visų iš eilės. Nors šitas šuo ir niekam tikęs, bet vistiek labai nemėgstu kai su mano nuosavybe "žaidžia" kas nors kitas. Nieko negaliu su savimi padaryt Esu labai pavydi jei jau taip norit Tikriausiai.
Na, antkaklis pas jį tai sutrumpintas taip kad neišsinertų. Jis niekada ir nėra išsinėręs-nes kaip jau rašiau tai būtų labai pavojinga. Išsinert galėtų tik iš grandininių antkaklių. Pas jį odinis užsegamas. Tai užsegu pakankamai trumpai. Dėl korekcijų stiprumo tai teks kažką pačiai daryt. Nes duoti jį vedžioti svetimam žmogui visai nenoriu. Jau ir taip liurbis kokių reta. Neturiu jokio noro kad vaikščiotų su kuom papuola ir klausytų visų iš eilės. Nors šitas šuo ir niekam tikęs, bet vistiek labai nemėgstu kai su mano nuosavybe "žaidžia" kas nors kitas. Nieko negaliu su savimi padaryt Esu labai pavydi jei jau taip norit Tikriausiai.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- Barbė 015.jpg (32.71 KiB) Peržiūrėta 996 kartus(ų)
-
- Barbė 024 small.jpg (67.27 KiB) Peržiūrėta 996 kartus(ų)
-
- Barbė 029.jpg (38.15 KiB) Peržiūrėta 996 kartus(ų)
-
- Barbė 022 small.jpg (61.71 KiB) Peržiūrėta 993 kartus(ų)
-
Enė - Pranešimai: 281
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių