Šunys
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Siutina mane tokie žmonės Įsigija žaisliuką kokį. Tegu nusiperka pliušinį šunį ir pasisodina ant grandinės. Nereikės nei vedžiot, nei auklėt. Tokiems nei mopso, nei apskritai jokio nereikia.
Šiaip jau tai vokietukai nėra dažniausiai probleminiai šunys. Nors ir neauklėjamas, bet greičiausiai tokių problemų kaip dominavimas ar agresija iš jo pusės neturėtų būti. Gali aišku kilti kitokių problemų-tiek elgesio, tiek psichologinių šuniui.
Šiaip jau tai vokietukai nėra dažniausiai probleminiai šunys. Nors ir neauklėjamas, bet greičiausiai tokių problemų kaip dominavimas ar agresija iš jo pusės neturėtų būti. Gali aišku kilti kitokių problemų-tiek elgesio, tiek psichologinių šuniui.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
tai tiesiog teisingas vadovavimas šuniui, nenusileidimas jam, kantrybė ir daug pasivaikščiojimų su psichologiniais iššūkiais, kai šuo ką nors gali daryti ne tada, kai jis to nori, o tada, kai leidžiama. Susitik kada su Aida, ji daug ką tau apie savo vedžiojamus šunis papasakos. Ne iš karto tokie santykiai atsiranda, bet jau jkai atsiranda, tai yra nuostabi šuns ir žmogaus draugystė ir supratimas, krio bet kuris šuns šeimininkas norėtų.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pagal sailor žodžius, tai čia būtų ne dresūra, o gal labiau šuns auklėjimas. Ta prasme kad ir koks įtaigus šeimininkas būtų, kad ir koks lyderis ir t.t., jei šuo neišmokintas atsisėst pagal komandą "sėdėt", jis jos ir nevykdys. Nes šuo nemokintas nesupranta žodžių "gulėt", "sėdėt", "aport" ir t.t. Dresūra-tai ne įtaiga. Tai šuns mokinimas atlikti tam tikrus veiksmus pagal tam tikra komandą.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Tą tai supratau. Labiausiai ir žavi auklėjimas. Juk iš esmės tai kam reikia tų "sėdėt", "gult", jei šuo neina į parodas? Svarbiausia, kad šiaip klausytų. Ir ne tik tada, kai viskas ramu, bet ir ekstremaliose situacijose.
Kadangi man su tuo auklėjimu nelabai sekasi, kai kiti šuniukai aplink pasipainioja (nebent tikrai su Aida susitikt reiktų, kodėl gi ne...), tai teks griebtis bent jau dresūros. Kad klausytų komandos "pas mane", nes negaliu su kitais šunimis paleisti palakstyti... Kai pagauna merginą azartas žaisti, tai aš jai nebeegzistuoju.
Kadangi man su tuo auklėjimu nelabai sekasi, kai kiti šuniukai aplink pasipainioja (nebent tikrai su Aida susitikt reiktų, kodėl gi ne...), tai teks griebtis bent jau dresūros. Kad klausytų komandos "pas mane", nes negaliu su kitais šunimis paleisti palakstyti... Kai pagauna merginą azartas žaisti, tai aš jai nebeegzistuoju.
-
Enė - Pranešimai: 281
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių