Kokias papūgas turite, kur ir už kiek pirkote, kada
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
1.Nimfa,patele,geltonai-balta,4metu. Riki-pirkta ziema,pries beveik 4 jau metus Kalvariju turguj uz 70lt.
2.Nimfa,patinelis 9men. Iprastas nymphicus hollandicus. Cika-pirkta 2007-10-02 Vln kikoj pries 6 men uz 125lt.
2.Nimfa,patinelis 9men. Iprastas nymphicus hollandicus. Cika-pirkta 2007-10-02 Vln kikoj pries 6 men uz 125lt.
- Jolantele
- Augintiniai:
Sweikuliai,ir as pasidalinsiu dziaugsmais :
Banguotuke Mia ,elektrines spalvos su priemaisom pirkta 2004m.uz 45lt (Kika)
Banguotukas Chi ,pirktas 2006m.uz 45lt .(Kika) kaip nekeista sveiki,dar gyvena,bet visvien nepatarciau niekada ten pirkti,nes mano grazute banguotuke numire nespejus praeiti 4 menesiam nuo pirkimo
Nimfuke Gosa padovanota, jai 2 metukai 2008.05.15
Nimfuke Saulyte taip pat padovanota is tu paciu zmoniu ,ji jau akla nz kiek metu jai ...bet speju kokie 10... tai va mano dziaugsmeliaii
Banguotuke Mia ,elektrines spalvos su priemaisom pirkta 2004m.uz 45lt (Kika)
Banguotukas Chi ,pirktas 2006m.uz 45lt .(Kika) kaip nekeista sveiki,dar gyvena,bet visvien nepatarciau niekada ten pirkti,nes mano grazute banguotuke numire nespejus praeiti 4 menesiam nuo pirkimo
Nimfuke Gosa padovanota, jai 2 metukai 2008.05.15
Nimfuke Saulyte taip pat padovanota is tu paciu zmoniu ,ji jau akla nz kiek metu jai ...bet speju kokie 10... tai va mano dziaugsmeliaii
- Linute
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 44 svečių