Akvariumai
Forunta-nu visai nieko bliūdukas. Tik as tai dekoracijas kitokias dėčiau. Bet čia jau skonio reikalas.
DaliaM, žinoma skirtingom žuvim ir temp. skirtinga. Bet praktiškai beveik visos akvariuminės žuvytės gyvena temp. nuo 22 iki 26 laipsnių. Tai aš neskaitau tokios temp. aukštesne. Čia žinoma nekalbu apie šaltamėges žuvis tokias kaip auksinės ar kardinolai.
Čia dar keletas mano nuotraukų. Ancistrusą ir kelis neonus pavyko "pagaut":
O čia kardonešis ir pecilija:
Vanduo biskį žalias, nes įpyliau priemonės tokios profilaktiškai Tai nuotr. gal ir nelabai gražios gavosi. Bet retai kada tas žuvis pavyksta nufotkyt-laksto jos po visą akvą, nepagaunu.
DaliaM, žinoma skirtingom žuvim ir temp. skirtinga. Bet praktiškai beveik visos akvariuminės žuvytės gyvena temp. nuo 22 iki 26 laipsnių. Tai aš neskaitau tokios temp. aukštesne. Čia žinoma nekalbu apie šaltamėges žuvis tokias kaip auksinės ar kardinolai.
Čia dar keletas mano nuotraukų. Ancistrusą ir kelis neonus pavyko "pagaut":
O čia kardonešis ir pecilija:
Vanduo biskį žalias, nes įpyliau priemonės tokios profilaktiškai Tai nuotr. gal ir nelabai gražios gavosi. Bet retai kada tas žuvis pavyksta nufotkyt-laksto jos po visą akvą, nepagaunu.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Kolkas gyvena vienas augaliukas nezinau kaip jis vadinasi, imesiu foto, ir gupiju porele su 6mazyliais. Siandien skambinsiuos del molineziju geltonu ir veziuku, o kas toliau bus tai dar nenusprendziau o del tu dekoraciju, tai dabar sudejau viska, ka turejau, kad nebutu toks tuscias, o kai isigysiu, be abejo perkomponuosiu
- Prikabinti failai
-
- IMG_0001.JPG (48.18 KiB) Peržiūrėta 1438 kartus(ų)
-
- IMG_0002.JPG (57.19 KiB) Peržiūrėta 1438 kartus(ų)
Paskutinį kartą redagavo Forinta 2008.03.03 18:42. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Forinta - Pranešimai: 842
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias