Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Masas teisus. Mano vienas šuo pagal charakterį dominuojantis, o kitas ne, bet jokių pretendavimų į kito maistą aš neleidžiu, ir vienas į kito dubenėlius net neina - tegul ten ir pridėta būna, bet jei ne tam šuniui, tai ir nelies. Tokios taisyklės.
-
- Augintiniai:
Aukse, del tos Epos odos ligos tikrai nereikejo daryt jokiu operaciju ir del to tikrai nereikejo suns migdyt, nes tai nera jam skausminga, jis to nejaucia, jam tik niezulys ima, o paprasciausiai reikejo istept silicilio tepalu10%(jo nepardavineja siaip vaistinese, o reikia uzsisakyti toje vaistineje, kurioje gamina ivairius vaistus.Veterinarijos vaistinej net nznau ar buna.) kelias paras juo tepti, o paskui nuejus kietumams, juos issukuoti,nes jei pasidaro kaip gleives, suminksteja, po to kasdien tepti Celestoderm tepalu, pries kiekviena tepima, suni ismaudyti. Ir praeina visi kietumai, zaizdos, niezuliai ir pleiskanos. Esu su sia liga susidurusi, ir labai gerai isgydziau tokiu metodu. Beje, jos atsiranda ne del hormonu, o del kraujotakos odoje sutrikimu. Ir visu siu procesu metu reikia patepus gerai ismasaziuoti oda, kad suaktyvetu kraujotaka. Be abejo, masazo nereikia nutraukti, vos dingus visiems pozymiams, kuo dazniau masazuosi, tuo geresne kraujotaka bus ir neatsiras pleiskanu.
Kalbu jeigu buvo taip kad atsirado pleiskanos, poto jos sukietejo tokiais gan dideliais gabalais, ji kasydavosi, iki kraujo, tose vietose nuplikdavo ir atsirasdavo zaisdos, net su pulinukais.Tai nera vezys, tiesiog kraujotaka, ir skrandzio kai kuriu maisto medziagu nepriemimas.
Kalbu jeigu buvo taip kad atsirado pleiskanos, poto jos sukietejo tokiais gan dideliais gabalais, ji kasydavosi, iki kraujo, tose vietose nuplikdavo ir atsirasdavo zaisdos, net su pulinukais.Tai nera vezys, tiesiog kraujotaka, ir skrandzio kai kuriu maisto medziagu nepriemimas.
-
Forinta - Pranešimai: 842
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių