Kika
Nezinau ar as klystu, bet jau i kelinta KIKA uzeinu ir man rodos, kad pauksciukai ten tikrai nesveiki... Na ypac banguotukai. Vilniuje Mandarino kikoje maciau patele su visiskai kazkokiom ispuvusiom snervytem, o ir kiti kazkie nusisere, pasyvus, vasine oda grubleta visa... Tas pats buvo ir VCUP kikoj ir jeruzales (prie RIMI).
Gal kas irgi matet? Ar as klystu ar jie tikrai nesveiki? ir dar po 50lt parduoda...
Gal kas irgi matet? Ar as klystu ar jie tikrai nesveiki? ir dar po 50lt parduoda...
-
Tuuli - Pranešimai: 87
Bliamba... reikia kazka daryt tada. Juk ten kartu su tais nesveikais suleidzia maziukus dar sveikus, bet jauciu, kad ir jiem po kiek laiko bus sakes...
Nezinau, nepatinka man tai. Visu pirma pazeidziamos ne tik gyvunu, bet ir paciu pirkeju teises. Cia tas pats kas pirkt supuvusi kopusta apdangstyta nesupuvusio kopusto lapais uz didesne kaina nei iprasta. Pirkejai net neinformuojami apie liga, galbut jie ta papugele ir pasirupintu realiai jei zinotu...
Gal rimtai rasyti koki laiska kikai, gyvunu apsaugai arba pirkeju teisems? ;/
Bet pati kika turbut uzdangstytu tai, juk manau jie patys zino, kad turi bedu. Prastai atrodancius pauksciukus ismestu ir viskas...
Pati Jeruzales Kikoj kreipiausi i pardaveja ir klausiau ar pas juos uzsuka koks veterinaras ar kas. Sake, kad ne. Kai pasakiau, kad pauksciukai nesveiki, tai pasipute kaip princese ir ignoravo mane...
Nezinau, nepatinka man tai. Visu pirma pazeidziamos ne tik gyvunu, bet ir paciu pirkeju teises. Cia tas pats kas pirkt supuvusi kopusta apdangstyta nesupuvusio kopusto lapais uz didesne kaina nei iprasta. Pirkejai net neinformuojami apie liga, galbut jie ta papugele ir pasirupintu realiai jei zinotu...
Gal rimtai rasyti koki laiska kikai, gyvunu apsaugai arba pirkeju teisems? ;/
Bet pati kika turbut uzdangstytu tai, juk manau jie patys zino, kad turi bedu. Prastai atrodancius pauksciukus ismestu ir viskas...
Pati Jeruzales Kikoj kreipiausi i pardaveja ir klausiau ar pas juos uzsuka koks veterinaras ar kas. Sake, kad ne. Kai pasakiau, kad pauksciukai nesveiki, tai pasipute kaip princese ir ignoravo mane...
-
Tuuli - Pranešimai: 87
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių