Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
siandien pas mano suni buvo atbeges kitas suo, as pro langa stebejau kaip jie bendrauja. bendravo labai draugiskai,tai as ir nesikisiau, visgino uodegas, uostesi, svecias buvo ir prie jo edalo priejes, nei kailiai buvo pasiausti... isejau i lauka tas svecias norejo begti pas mane ir tada mano suo ji puole. kaip suprasti kad maniskis ji puole, jeigu pries tai buvo viskas gerai?
-
siaba - Pranešimai: 418
Greičiausiai iš pavydo. Lygiai taip pat elgdavosi Epa-žaisdavo su šunimis tol kol nepamatydavo kad aš kurį nors svetimą šunį glostau. Arba kad kitas svetimas šuo prie manęs prėjo (nors ir pauostyt). Tada tik dantis iššiepdavo, ir visi žaidimai baigdavosi. Tik lakstydavo aplink mane kaip koks aviganis ir gainiodavo nuo manęs visus šunis, kad neduokdie per arti neprieitų
Šitas mano šuo elgiasi irgi panašiai-baisiai pavydi jei pamato kad glostau kitą šunį. Būtinai turi nuvyt arba bent jau ateina ir apstumdo jį, nustumia nuo manęs.
Šitas mano šuo elgiasi irgi panašiai-baisiai pavydi jei pamato kad glostau kitą šunį. Būtinai turi nuvyt arba bent jau ateina ir apstumdo jį, nustumia nuo manęs.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
pries 1.5m turejau taksiuka tai taip pat buvo pavydus (bet vargselis numire, kelias savaites zliumbiau ) tai tas turbut bus toks pat
-
siaba - Pranešimai: 418
Mano nei vienas šuo taip pavydžiai nesielgia. Šiaip tai reikėtų ne į šuns pageidavimus atsižvelgti, o elgtis taip, kaip žmogus nori - šuniui tenka susitaikyti, kad šeimininkas - vadas ir jis daro ką nori.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių