Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
koks zavutis
o mano balkono seimininkas. Megsta susisaukti su gretimam name gyvenancia nimfa (bent jau sprendziam is tokio pat cypimo). Ileidom i balkona, o jau dziaugsmas.. Kitas vyrukas teks tekst i stiklus biskuti, nes pirma karta buvo balkone ;D o sitas..seimininkas:)
ech, murzius. Net nezinau, kaip ji atsveist. Ji taip myli, kad jau ir purvinas pasidare
o mano balkono seimininkas. Megsta susisaukti su gretimam name gyvenancia nimfa (bent jau sprendziam is tokio pat cypimo). Ileidom i balkona, o jau dziaugsmas.. Kitas vyrukas teks tekst i stiklus biskuti, nes pirma karta buvo balkone ;D o sitas..seimininkas:)
ech, murzius. Net nezinau, kaip ji atsveist. Ji taip myli, kad jau ir purvinas pasidare
-
MetuArbata - Pranešimai: 276
pas mus gretimam name irgi nimfukas gyvena, bet dar nebuvo (na bent mes nematem ) susisauke su maniskiais
labai grazi nuotrauka
toks patenkintas gyvenimu... balkone ir mano Cikiui buvo labai smagu bet jis su praeiviais ir su varnom susisaukdavo
labai grazi nuotrauka
toks patenkintas gyvenimu... balkone ir mano Cikiui buvo labai smagu bet jis su praeiviais ir su varnom susisaukdavo
-
Melodija - Pranešimai: 765
manasis bijo varnu ;D jei skrenda koks paukstis, tai jis uodega kaip veduokle isskleidzia ir svyruoja i sonus suploneja labai jau...
-
O maniskius maziukus, kai isnesdavau su narveliu i lauka kaime, vistos pamate ateidavo arciau ir pradedavo kudakuoti, kas cia per..??
o kai dar seniau turejau Cika I tai ji nuskrisdavo pas vista su visciukais ir kartu begiodavo, o tie visciukai jai kojytes kapodavo- kad kirminiukai galvodavo... na o vistai tai apskritai Cika nepatiko zalia buvo, dabartines gal neatskirtu nuo savo vaiku :D:D
-
Melodija - Pranešimai: 765
Smagiai:) kai sitas papugins gydesi isipjauta kiezuvi, tai buvo isveztas i soda. Ten pilna katinu. Su vielom uztaisem duris ir pakabinom po pavesine (lauke visad kazkas budavo, tad saugojom). O jau giedodavo, kai pasveiko ;D ten gi pilna paukstuku ciulba. Siaip jis dar nieko nemoka, tik cypdavo, ka cia giedodavo ;D kartais uzeina jam kazkaip keistai lauzyt balsa. Kai saule sviecia, va tada ypatingai. Karksi, zagsi ;D o kas idomu, kad ir kita papuga ismoko taip pat kai pradeda taip kvailiot, tai visi namiskiai juokiasi, nes laaabai jau juokingai
-
Laura aplanke paukstelius zoo sode:)
baltas pavydas. Kad mano nimfukai taip sutartu. Labai zavus pauksteliai sie
baltas pavydas. Kad mano nimfukai taip sutartu. Labai zavus pauksteliai sie
-
- Prikabinti failai
-
- Papugėle Džeri su savo mylimiausiu draugu žiurkėnu :)
- S1030015.JPG (42.29 KiB) Peržiūrėta 1646 kartus(ų)
- Margarita
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių