Astrildos - Amadinos
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
-
luk'as - Pranešimai: 3487
Su mano kukliom ziniom apie amadinus, tai zebriukai au berniukai.
Rasese, kadangi augini ir tokius ir tokius amadinus, gal gal palyginti ju balsus, triuksmo lygi ir sugebejimus paciulbeti. Kiek esu skaiciusi tai japoniuku culbejimas gana malonus ausiai, priesingai nei zebriuku. Kaip yra is tikruju? Ar abai triuksmingi japonai? Ar paciulba jie pas tave?
Rasese, kadangi augini ir tokius ir tokius amadinus, gal gal palyginti ju balsus, triuksmo lygi ir sugebejimus paciulbeti. Kiek esu skaiciusi tai japoniuku culbejimas gana malonus ausiai, priesingai nei zebriuku. Kaip yra is tikruju? Ar abai triuksmingi japonai? Ar paciulba jie pas tave?
- gitulia
- Prikabinti failai
-
- Įdedu foto kur grynų gryniausia zebrinių mergiotė. Tik šita dar jaunėlė,bet matosi,kad snapelis ne toks ryškiai raudonas ir visiškai nėra raudonų žandukų.
- Picture 027.jpg (15.34 KiB) Peržiūrėta 1748 kartus(ų)
- Jaure
Taip sita tikra mergiote
Jei susodinus zebriuku poryte salia, aiskiai tada matosi, kad mergaiciu snapukai sviesesni uz berniuku, oranziniai.
Jei susodinus zebriuku poryte salia, aiskiai tada matosi, kad mergaiciu snapukai sviesesni uz berniuku, oranziniai.
- gitulia
Vat vat,snapukai tai snapukais dar,bet kai ryškiai matosi,kad patelė neturi žandukų,o patinėlis turi,tai... Buvo čia kažkada prieš keletą metelių pirkau zebrinuką iš Kikos,tada dar jie buvo neseniai pasirodę ir pati nelabai dar buvau aš apie juos skaičius,ieškojau porelės,vienoj Kikoj buvo likusi paskutinė amadina zebrinė ir man pasakė,kad mergaitė,na aš nusipirkau,nuvažiavau į kitą ten taip pat mergaitė,nu galvoju tiek to,turėsiu dvi emrgaites,parvažiuoju namo,išleidžiu į narvelį,žiūriu,kad labai skiriasi,nete susirandu...pasirodo porelė tai vat įrodymas Kikos darbuotojų "profesionalumas",beje iš tos kur pirkau ir sake,kad mergaitė ir po to pasirodė,kad berniukas tai buvo vedėja.
- Jaure
Gražūs jūsų cypliukai Visi nuostabūs!
Kai turėjau zebrinius, jie zadindavo gan anksti, o dabartiniai ryzinukai - tikri miegaliai. Jei savaitgalis, as juo isgirstu kokia 11 val tik
Kai turėjau zebrinius, jie zadindavo gan anksti, o dabartiniai ryzinukai - tikri miegaliai. Jei savaitgalis, as juo isgirstu kokia 11 val tik
- lutuke
- Augintiniai:
- gitulia
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių