Akvariumai
Dėl filtro kempinėlės, tai kai ji buvo nauja, lyg ir mažiau brudo atgal į akvą sutekėdavo... O šiaip tai ji gana normaliai prifiltruoja. Kai plaunu, vanduo nuo teršalų juodas būna. Plaukioja daug ten prifiltruota. O gal ir per daug ji porėta kad taip išteka-gali būti. Bet šiaip filtravimu nesiskundžiu.
Loterijoj man tai kaip tik labai nesiseka. Didesnių sumų nė karto nesu laimėjusi Bet va žuvis tai nusiperku tikrai gerai. Dar nė karto nėra buvę kad nupirktos po savaitės išgaištų. Va tik dabar nusipirkau 3 neonus prieš kokias 2 savaites savo būreliui papildyt, tai neseniai visiškai dėl neaiškių priežasčių radau vieną negyvą. Po 2 savaičių. Ir nesuprantu kodėl. Viskas buvo tvarkoj, ėdė normaliai, plaukiojo ir t.t. turguj nesu nė karto pirkusi-nežinau, man kažkaip žuvys atrodo parduotuvėj kiek patikimiau nei turguj. Nėra garantijos kad turguj senos neįkiš. Parduotuvė juk neturi tikslo laikyti žuvų. Jos tikslas atsivežti ir parduoti. Todėl manau vežasi jaunas žuvis. O augintojas gali sumąstyt ir savo senąsias parduot (pvz. jau per senos veisimui ar pan.) O ligų tai tikrai nė karto nesu parsinešus.
Va, čia man tokį kadrą įdomesnį pavyko pagaut :
Loterijoj man tai kaip tik labai nesiseka. Didesnių sumų nė karto nesu laimėjusi Bet va žuvis tai nusiperku tikrai gerai. Dar nė karto nėra buvę kad nupirktos po savaitės išgaištų. Va tik dabar nusipirkau 3 neonus prieš kokias 2 savaites savo būreliui papildyt, tai neseniai visiškai dėl neaiškių priežasčių radau vieną negyvą. Po 2 savaičių. Ir nesuprantu kodėl. Viskas buvo tvarkoj, ėdė normaliai, plaukiojo ir t.t. turguj nesu nė karto pirkusi-nežinau, man kažkaip žuvys atrodo parduotuvėj kiek patikimiau nei turguj. Nėra garantijos kad turguj senos neįkiš. Parduotuvė juk neturi tikslo laikyti žuvų. Jos tikslas atsivežti ir parduoti. Todėl manau vežasi jaunas žuvis. O augintojas gali sumąstyt ir savo senąsias parduot (pvz. jau per senos veisimui ar pan.) O ligų tai tikrai nė karto nesu parsinešus.
Va, čia man tokį kadrą įdomesnį pavyko pagaut :
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Super kadras aš turėjau dvi tokias žuvis, bet vėžys jas abi suvalgė... tiesa, neminėjau, akva pas mane nedidelis buvo, tik 40litrų jei neklystu
O kad turgus senas gali įkišt tai faktas ir net bandydavo įkišt... Tik va dabar jau kokius gerus 3 metus akivaizdžiai tik jaunutėm žuvytėm prekiauja tik va gerai dar atsimenu seniau gupkes galima buvo už 50ct pirkti, mandresnes žuvis brangiau, o dabar ir tos pačios gupkės kosmines kainas pasiekė (bent jau kikoj tai išvis nelogiškos kainos), o jos juk taip lengvai veisias....
O kad turgus senas gali įkišt tai faktas ir net bandydavo įkišt... Tik va dabar jau kokius gerus 3 metus akivaizdžiai tik jaunutėm žuvytėm prekiauja tik va gerai dar atsimenu seniau gupkes galima buvo už 50ct pirkti, mandresnes žuvis brangiau, o dabar ir tos pačios gupkės kosmines kainas pasiekė (bent jau kikoj tai išvis nelogiškos kainos), o jos juk taip lengvai veisias....
-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
Kikose kainos visų gyvūnų kosminės. Nereikia į ten lygiuotis. Aš pvz. nemoku atskirt jaunų žuvų nuo senų, jei tai iš viso įmanoma. Galiu tik matyt kad žuvys pvz. dar mažytės, neišaugusios tokio ūgio kokio turi būti. Prisibijau pirkti turguje. Juolabiau kad man gerokai arčiau namų yra zoonas arba urmo bazė. Kadangi nė karto neteko nusivilti nei vienu iš šių punktų, tai nelabai ir noriu rizikuoti pirkti turguje. Nors kartą buvau užėjusi pasižiūrėti ką gero turi turguje. Buvo gražių žuvyčių, bet asortimentas buvo gerokai skurdesnis nei šiose parduotuvėse. Kainų neklausiau, tai palyginti negaliu. Bet dabar žuvys jau yra pabrangusios (viskas brangsta ).
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių