Balandžiai
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Cia tavo tiesa. Golubiatniku dziaugsmas retai kada ateina is karto. Tenka su kantrybe laukti. Rusai turi posaki поспешишь - людей насмешишь.
Кita vertus tas dziaugsmas turint frakuota karveli nė kiek ne mazesnis nei kambaryje laikant kitos rusies pauksti. Gaila tik kad kazkuri laiko tarpa negali grozetis jo skrydziu virazais. Bet tai vis tiek laikina. Nors labai "rimtus" paukscius zmones uzdare laiko net iki triju metu. Tiesa, man tokiu kantruoliu neteko gyvenime pazinti.
Кita vertus tas dziaugsmas turint frakuota karveli nė kiek ne mazesnis nei kambaryje laikant kitos rusies pauksti. Gaila tik kad kazkuri laiko tarpa negali grozetis jo skrydziu virazais. Bet tai vis tiek laikina. Nors labai "rimtus" paukscius zmones uzdare laiko net iki triju metu. Tiesa, man tokiu kantruoliu neteko gyvenime pazinti.
-
___Ornito___ - Pranešimai: 389
- Augintiniai:
Na va, ponia Wikipedia paskolino gatviniu balandziu. Siaip jie pas mus atkeliavo regis is Kaukazo kalnu. Jie yra musu siandieniniu dekoratyviniu ir pastiniu karveliu proteviai.
-
- Augintiniai:
Sioje nuotraukoje tas vidurinis, butent atstovauja tokius apie kuriuos rasiau.
Tai yra susikryzmines naminio ir laukinio misinys. Niekam tikes paukstininku rinkoje. Nevertas nei lito.
Tai yra susikryzmines naminio ir laukinio misinys. Niekam tikes paukstininku rinkoje. Nevertas nei lito.
-
- Augintiniai:
Na laukinių tai esu mačius
Man labiau įdomu tuos panašius į laukinius, bet naminius pamatyti, tuos kurių tykai balandžių pulkelį pamatęs
Man labiau įdomu tuos panašius į laukinius, bet naminius pamatyti, tuos kurių tykai balandžių pulkelį pamatęs
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių