Papūgų kandžiojimasis
Mano senegalyte yra rankinuke nuo pat pirmu dienu,dabar keturi menesiai ir dvi savaites,pas mus jau sesios savaites.lig siol neturejom jokiu problemu su ja,nes visi stengiames su ja kuo daugiau bendrauti,bet pries keleta dienu ji puole dvieju metuku dukryte,laimei as spejau jai sutrugdyti. Puolimas pasikartojo siandien kai male paguldziau pietu miego ir pauksti isleidau palakstyti kol dukryte miega.Vos atidariau narva paukstis tiesiu taikiniu nuskrido prie lovytes ir kaip isprotejusi puole tiesiai ant durytes veido,gan giliai prakirto prie akytes,bijau kad gali tekti atsisveikinti su pukstuku jai tap ir toliau. Prasau visu pagalbos ir patarimu kaip isvengti issiskyrimo su mylimu paukstuku???! ACIU!!!
-
Neriukas - Pranešimai: 15
-
masas - Pranešimai: 1994
mano nimfutis ir kanziojas, tai k jis vos tik ikanda as i ji papuciu, jam tai nepatinka. Vel kanda vel pauciu ir po poros kartu nebekanda, iki kito karto... nežinau ar gerai elgiuos taip darydama
-
TEJA - Pranešimai: 156
- Augintiniai:
Nesuprantu, kaip čia pas visu nimfos kandžiojasi? Žinoma, nesu turėjus daug didelių papūgų, bet kiek buvo nimfų ir banguotų, tai jei paukštis prijaukintas-nebūdavo tokio dalyko kaip kandžiojimasis. Niekaip nesuprantu. Būdavo meilūs, prieraišūs, švelnūs. Na, sakyčiau gal man nepasitaikė tokio besikandžiojančio įsigyt? Bet taip galvočiau jei tokių pasitaikytų vos vienas-kitas. O čia kai pasiskaitau, tai pas visus kandžiojasi...
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Matyt, nėra labai jaukios papūgos ir joms nepatinka, kai prie jų per daug lendama. Mano nimfos kartais pasižnaibo, bet švelniai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pas mane iš viso nesižnaibydavo. Jei ką darydavo su snapeliu, tai nebent bandydavo ant piršto ieškoti plunksnų , bandydavo tikrinti nagus-kas čia per keistas daigtas. O apie jokį žnaibymąsi nebuvo nė kalbos. Švelnūs buvo nežmoniškai. Tiesiog meilumo įsikūnijimas. Netgi patelė, kurią pirkom iš zoosodo, ir kurios visai prijaukint nepavyko-tik apjaukint-ir ta niekada nekąsdavo...
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Mano nimfa irgi kandziojasi ir gana skaudziai
Tik as zinau kur padariau klaida, kad pradejo pykti ir kasti.
Tik as zinau kur padariau klaida, kad pradejo pykti ir kasti.
- gitulia
Kai savo nimfuką pirkau jis už tai kad buvo gaudomas prakando statybiniko pirštinę buvusiam šeimininkui ir dar delną. Taip, kad gali ir skaudžiai.
-
Hellix - Pranešimai: 2149
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias