Rastas paukštelis, ką dabar daryt?
Buvau radus balandį... Tiesiog stovėjo vietoj... Paauginau, palesinau, pradėjo po namus skraidyt, pradėjo bijot visų [kaip ir turėjo būti] atidariau balkoną ir išsrido
-
emotion - Pranešimai: 169
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Šiandien dieną vaikštinėjau Kleboniškio miške ir radau štai šį paukštelį. Jis greičiausiai bus iškritęs iš lizdo. tupėjo tiesiai ant kelio. Apsidairus aplinkui jokio lizdo nemačiau. gal jį nupūtė vėjas nuo kurio medžio esančio aplink. Neaišku kiek jis praleido laiko, bet jei aš jį būčiau taip ir palikęs tai jis būtų tikrai neišgyvenęs. Dabar aš jį parsinešiau namo, nusipirkau kikoj kirmėlyčių ( maistelio žuvims ), ir banžiau jį pavalgidint. Jo apetitas nereialus, Labai godžiai valgė duotą maistą. Gal jis ir išgyvens. Gal kas žinot kas tai per paukštis.
Ryte bandysiu susisiekti su gyvūnų globos draugija, ir žiūrėsiu kas bus tolioau.
Ryte bandysiu susisiekti su gyvūnų globos draugija, ir žiūrėsiu kas bus tolioau.
- Turist
- Augintiniai:
Buvau tokį radus kažkada, bijau pasakyt tiksliai, bet tėvas šito mažiaus rodos buvo maždaug dvigubai už zylę didesnis rudu pilvuku...
-
Hellix - Pranešimai: 2149
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių