Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na. aš tai beproto myliu savo vestukę, todėl noriu jos dukrytės tik dėlto ir norėsiu palikuonių, "žentą" jau nusižiūrėjom, jos įvertinimas puikus, bet aišku tik vienoj parodoj buvom, reikia dar į dvi nueiti. Šiaip jei nenorėčiau pasilikti jos palikuonės, nekankinčiau jos nėštumais, bet dabar tikrai kada bandysim, aišku neaišku kaip viskas gausis.
Lankomės mes pas Vytautą Siaurį, nors dėl sterilizacijos mus "atakavo" ne jis, o kitas jo daktaras.
Vyro brolis įsigijo tokią pat mažylę, jos taip gražiai sutarė, tai man visai neliko jokių abejoinių dėl dviejų westukių
Lankomės mes pas Vytautą Siaurį, nors dėl sterilizacijos mus "atakavo" ne jis, o kitas jo daktaras.
Vyro brolis įsigijo tokią pat mažylę, jos taip gražiai sutarė, tai man visai neliko jokių abejoinių dėl dviejų westukių
-
DaliaM - Pranešimai: 868
DaliaM, jei ketini suleisti kalytę tik 1 kartą tam kad pasilikti vieną šuniuką, tai nepatarčiau to daryt. Vienkartinis suleidimas sveikatai nėra gerai. Tada jau reikia arba veisti nuolat, arba neduot vesti šuniukų visai. O dėl to "kada nors" irgi patarčiau pagalvot. Negalima suleidinėt pirmą kartą kalės, vyresnės nei 4 m.
Kur ta Siaurio klinika yra? Negaliu garantuot, bet lygtai prastų atsiliepimų apie jį esu girdėjusi... Jei teisingai pamenu...
Kur ta Siaurio klinika yra? Negaliu garantuot, bet lygtai prastų atsiliepimų apie jį esu girdėjusi... Jei teisingai pamenu...
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Amaliuose Siaurys dirba
Koks gražus vestukas, patinka man tokie terjeriukai
Koks gražus vestukas, patinka man tokie terjeriukai
Paskutinį kartą redagavo Mayami 2008.04.30 23:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Mayami - Pranešimai: 359
Aukse, kodėl kalytei negerai vienas kartas? Patinukui tai suprantu, o kodėl kalytei, sako po gimdymo susitvarko ruja. Beto jei turėčiau dukrytę, man daugiau to vargo nereikia.
Mano Upei dar bus tik du metukai birželį, taigi laiko dar turime.
Siaurio klinika yra už policijos naujo pastato, važiuojant link "Nuaro" treniruočių aikštelės, šiaip jis tikrai neblogas daktaras, yra mano nuomonę kai kurių minusų, bet esminių klaidų pas juos pasitaiko retai.
Mano Upei dar bus tik du metukai birželį, taigi laiko dar turime.
Siaurio klinika yra už policijos naujo pastato, važiuojant link "Nuaro" treniruočių aikštelės, šiaip jis tikrai neblogas daktaras, yra mano nuomonę kai kurių minusų, bet esminių klaidų pas juos pasitaiko retai.
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Paskutinį kartą redagavo Mayami 2008.04.30 23:22. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Mayami - Pranešimai: 359
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias