Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
na kadangi ji pas mane vos 5-ta diena, tai nelabai norėjau leist iš narvelio kol nepratusi, bet taip gavosi kad šiandien palikau narvelį specialiai atidarytą, pažiūrėt ka daryt.
Skraidė šiandien, nežinau ar čia tokie slidūs paviršiai pas mane, bet kai bandydavo nutūpt tai čiuožinėdavo, kai šiaip ne taip susirado nutūpt kur, tai sėdėjo, kojytės taip plačiai. Skraido lengvai, o vaikčiojant neteko daug matyt, kiek po dugną narvelio vaikščiojo tai lyg normaliai...
Kvėpavimas normalus, tik kai taip pasikabina labiau ant laktelės, tuomet užspaudžia turbūt plaučius tai sunkiau kvėpuoja, bet nedūsta.
Išskyrų nėra, nečiaudo, čiulbėt čiulbėjo, gal kiek mažiau nei prieš porą dienų, bet balsas nedingęs.
Praktiškai dieną nemigojo, jei kiek snaudė karts nuo karto tai max 20 min sudėjus. Daugiau skraidė ar šiaip sėdėjo.
Skraidė šiandien, nežinau ar čia tokie slidūs paviršiai pas mane, bet kai bandydavo nutūpt tai čiuožinėdavo, kai šiaip ne taip susirado nutūpt kur, tai sėdėjo, kojytės taip plačiai. Skraido lengvai, o vaikčiojant neteko daug matyt, kiek po dugną narvelio vaikščiojo tai lyg normaliai...
Kvėpavimas normalus, tik kai taip pasikabina labiau ant laktelės, tuomet užspaudžia turbūt plaučius tai sunkiau kvėpuoja, bet nedūsta.
Išskyrų nėra, nečiaudo, čiulbėt čiulbėjo, gal kiek mažiau nei prieš porą dienų, bet balsas nedingęs.
Praktiškai dieną nemigojo, jei kiek snaudė karts nuo karto tai max 20 min sudėjus. Daugiau skraidė ar šiaip sėdėjo.
-
Karmana - Pranešimai: 181
Šiaip man ji pati sveika atrodo, tik kad tos kojytės toks vaizdas kad nelaiko, nežinau... tokios į šonus... ir ant pilviuko sėdi
-
jeigu paukštis iki tol buvo nedideliame narvelyje (tiek pas tave, tiek iki tavęs), tai normalu, kad nesugeba gerai nutūpti, bet paskui išmoksta.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tai tikiu, pas mane visur baldai tokie nauji kaip būna, slidžiu paviršius ir dar kraštai apvalinti visur, o ji tūpėsi ir bando įsikibt o nėr už ko. atsitūpia ant lygaus paviršiaus tai ne priėjo prie krašto, o snapu užsikabino ir pričiuožė.. Tikiuos išmoks jei dar bus kada mokintis
Sakau, vienos nelaimės paskutiniu metu, prieš pusvalandį sužinojau kad mano draugas koją susižeidė kašę belošdamas, jei raiščių nenusitraukė tai dar bent tiek gerai bus...
Sakau, vienos nelaimės paskutiniu metu, prieš pusvalandį sužinojau kad mano draugas koją susižeidė kašę belošdamas, jei raiščių nenusitraukė tai dar bent tiek gerai bus...
-
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias