Šunys
Maniškis dėl šokinėjimo tai net nežinau. Jam greičiausiai nei patinka, nei nepatinka. Seniai kada buvau šunų parodoj, tai šuolio į aukštį varžybose dalyvavo vienas VA ir erdelterjero mišrūnas. Jis pastoviai pirmas vietas imdavo. Va ten tai šuo kaifuodavo nuo šokinėjimo . Būdavo kol kliūtys dar neužkeltos labai aukštos, tai jei pavykdavo ištrūkti iš šeimininko rankų-šokdavo pats. Ir dar į abi puses. Ir po kelis kartus O kol šeimininkas laikydavo už antkaklio ir dar nepaleisdavo kad sukelt didesnį azartą, tai šuo tiesiog cypdavo iš nekantrumo. Va jam tai šokinėjimas malonumas didžiausias būdavo. O maniškis šoka ne per prievartą, bet kažkokio didžiulio azarto tai nepasakyčiau kad rodo. Bet nenoro irgi nėra. Lazdą irgi gana noriai nešioja. Nors jam maloniau patąsyt įsikandus, nei aportuot.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
O kam šunims reikalingas tonizuojantis gėrimas? Ale sakau nežino ko prisigalvot...
Epai esu bandžiusi duoti truputį kavos, arbatos. Bet nelakė nieko. Šitam nebandžiau. Bet žinau kad kai kurie šunys būna alaus mėgėjai.
Epai esu bandžiusi duoti truputį kavos, arbatos. Bet nelakė nieko. Šitam nebandžiau. Bet žinau kad kai kurie šunys būna alaus mėgėjai.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias