Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
- Prikabinti failai
-
- alpinistė
- phpw0ubTbAM.jpg (41.35 KiB) Peržiūrėta 1711 kartus(ų)
-
- ragaujam
- phpo503V8AM.jpg (51.13 KiB) Peržiūrėta 1711 kartus(ų)
-
- phpiy8elgAM.jpg (60.24 KiB) Peržiūrėta 1711 kartus(ų)
-
- kabom
- php6EhDi4AM.jpg (43.44 KiB) Peržiūrėta 1711 kartus(ų)
-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
Sveiki, šiandien įsigijau ir aš krameri, jam 9men. labai norečiau pisijungti prie jusu, tai mano pirmoji papugėlė, tai manau kad patarimai man praverstų. Turiu patinėli jo vardas Rembo (jau toks anų šeimininkų buvo uždėtas tai nekeitėm).
- rimuliux
Labas Rimuliux , vieni parduoda, kiti isigyja, smagu kad "vanduo nestovi"
Meestee, mano irgi kotai paskutinem dienom i narva nelenda. Ir baldai ojojoj kaip yra nukenteje, taip kad uzuojauta
Siaip idomiai mes gyvenam - jos arba burkuojasi, buciuojasi viena su kita arba vaikosi piktai. Tai nezn ka ir galvoti. Pradejom mastyti, ar neatidavus/pardavus vienos kam, kad veliau, jei jos tikrai vienos lyties, iki susizalojimu nesusimustu...Bet kai tik pamatom kaip jos graziai tupi kartu ir snepeliais glaudziasi - visos tokios mintys dingsta.[/list][/quote]

Meestee, mano irgi kotai paskutinem dienom i narva nelenda. Ir baldai ojojoj kaip yra nukenteje, taip kad uzuojauta

Siaip idomiai mes gyvenam - jos arba burkuojasi, buciuojasi viena su kita arba vaikosi piktai. Tai nezn ka ir galvoti. Pradejom mastyti, ar neatidavus/pardavus vienos kam, kad veliau, jei jos tikrai vienos lyties, iki susizalojimu nesusimustu...Bet kai tik pamatom kaip jos graziai tupi kartu ir snepeliais glaudziasi - visos tokios mintys dingsta.[/list][/quote]
-
catiniux - Pranešimai: 243
Gal ir gerai, kad " vanduo nestovi ".Nežinau dar daug ko apie juos, nors perskaičiau visas temas apie kramerius. Na jis tai dar panikuoja pas mane, bet tikiuosi ta panika praeis, siaip iš rankos per narveli duodu ka nors tai valgo, nebega. Tikiuosi pripras.
- rimuliux
Catiniux, vistiek įdomu porelės gyvenimą stebėt - jie ir pykstasi ir taikosi
Aš kažkaip manau, kad pas tave porelė, nes vienas bailesnis, o kitas drąsesnis ir plius dar plunksnytės skiriasi...
Nors ką čia žinosi. Porelę turint ir jaukinimas sunkiau einasi
Rimuliux, gal ir pripras jei jau maistą ima, tik kantrybės reikės
dar jis ir jaunesnis nei maniškė, tai daugiau šansų dar prisipratint, bet bus matyt
kokios spalvos Rembo?
O kad Nikki baldus graužia tai čia jau bjaurus įprotis paliko, reik prižiūrėt, bet tik nenužiūriu ir vėl gabaliuką atplėšus smulkina
Kadangi pačiai noro maudytis nebėra, tai šiandien nupurškiau.. Beje ji vis dar gausiai šeriasi, bet aš jai duodu vitaminų ir dabar neprastai atrodo, tokia ryškesnė spalva paliko ir lygtais gražesnes plunksnytės atauga... Tikiuosi nesivaidena man 

Rimuliux, gal ir pripras jei jau maistą ima, tik kantrybės reikės

O kad Nikki baldus graužia tai čia jau bjaurus įprotis paliko, reik prižiūrėt, bet tik nenužiūriu ir vėl gabaliuką atplėšus smulkina

-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių