Silpnų nervų žmonėms NEŽIŪRĖTI
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
tos pačios askaridės ir utelės irgi yra gyvūnai, gyvybė, kuri jums vertesnė už žmogaus gyvybę? Tai kodėl jas naikinat ir piktinatės, kad jos platinamos?
Beje, pagal "džiunglių įstatymą" (gamtos surėdytą tvarką) bet kuris gyvūnas pirmiausiai rūpinasi savo rūšies išlikimu, ir tai yra visiškai normalu ir taip turi būti.
Beje, pagal "džiunglių įstatymą" (gamtos surėdytą tvarką) bet kuris gyvūnas pirmiausiai rūpinasi savo rūšies išlikimu, ir tai yra visiškai normalu ir taip turi būti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Visokios askaridės ir pan. yra parazituojantys gyvūnai, žudantys savo "šeimininką". Dauguma kitų žmogaus žudomų gyvūnų nieko blogo nedaro. Dažniausiai žudomi dėl malonumo.
Taip, kiekvienas gyvūnas rūpinasi savo rūšies išlikimu. Žmogaus rūšies išlikimu pasirūpinta jau perdėtai per daug. Todėl ir mano reakcija į žmoniją tokia neigiama.
Taip, kiekvienas gyvūnas rūpinasi savo rūšies išlikimu. Žmogaus rūšies išlikimu pasirūpinta jau perdėtai per daug. Todėl ir mano reakcija į žmoniją tokia neigiama.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Ojojoi, kokios nesąmonės... Gaila, kad gal kas jaunesnis ir nepatyręs tavo žodžius gali suprasti kaip PATIRTĮ ir IŠMINTĮ, o tai tik radikalistinės bobučių sapaliones
-
Hellix - Pranešimai: 2149
jeigu askaridę gamta sukūrėm vadinasi, ji reikalinga. Beje, parazitai nenužudo šeimininko, nes jiems tai nenaudinga.
-
- Augintiniai:
Bėda, kad kalbama abstrakčiai ir todėl apie nieką... Prašom konkrečiai-nevertinu ir nelaikau vertingais žmonių, nes jie MAN padarė tą ir tą blogo. O jei ne, tada visa tai bobutės prie bažnycios papezėjimai. O dėl gyvūnams besąlyginės meilės, tai ar valgai jų mėsą, nešioji iš jų padarytus drabužius? Nes jei taip, tai visi tie pasakymai nenuoširdūs-kodėl žudomas gyvūnas, kad kažkam būtų kailiniai, batai, pirštinės ar kepsnys?
-
Hellix - Pranešimai: 2149
Man daug kas atrodo bobučių sapalionės ir bažnyčios papezėjimai.
Dauguma parazituojančių tiek gyvūnų, tiek augalų nužudo savo šeimininkus. Tam jie ir parazituojantys. Gyvūnai miršta nuo kaspinuočių, jei jie yra negydomi. Taip pat ir askaridės nuodija organizmą, sekina, dėl ko anksčiau ar vėliau ateina mirtis. Parazituojantys augalai gyvena ant šeimininkų augalų, naudoja jų maistines medžiagas ir energija, kol šie galiausiai žūva. Šiaip pagalvojus-nelogiška nužudyti savo šeimininką. Nežinau kodėl taip vyksta. Tie patys mirtinų ligų virusai-irgi mikroorganizmai, kurie nužudo savo šeimininką.
Rinkdamasi rūbus ar batus (ar bet ką) pirmenybę teikiu visada tik dirbt. odos gaminiams. Ir nesuprantu kodėl šiais laikais, kai mokslas ir technika yra taip toli pažengę ir prirasta tiek įvairių naujų medžiagų-gaminiai vistiek gaminami iš nat. odos? Kartais dirbt. odos gaminių nusipirkti praktiškai neįmanoma.
Jei vertinčiau žmones pagal tai ką blogo padarė MAN-turėčiau nevertinti konkrečių žmonių. O šiaip galiu konkrečiai pasakyt-žmonės naikina gamtą, naikina gyvūnus, žaloja juos, kankina ir t.t. Todėl ir neapykanta žmonijai mažesnė būti negali. Kitaip sakant žmonija naikina ir nevertina būtent to, kas man yra didžiausia vertybė. O kaip galima mylėti tą, kuris naikina tai kas tau brangiausia? Čia stengiuosi rinkti kuo švelnesnius išsireiškimus beje
Žmonija greičiausiai niekada nepasikeis. Nes žmogus kogero iš prigimties yra griovėjas, žudikas, naikintojas. Nesižaviu jokiom religijom, bet turiu pasakyti kad pvz. krišnaitai (jei neklystu) tai bent jau verti pagarbos dėl požiurio į gyvąją gamtą, ir tai kogero vienintelė religija kurią pripažįstu kaip teigiamą-dėl jos nuostatų ir reikalavimų gyvosios gamtos atžvilgiu.
Dauguma parazituojančių tiek gyvūnų, tiek augalų nužudo savo šeimininkus. Tam jie ir parazituojantys. Gyvūnai miršta nuo kaspinuočių, jei jie yra negydomi. Taip pat ir askaridės nuodija organizmą, sekina, dėl ko anksčiau ar vėliau ateina mirtis. Parazituojantys augalai gyvena ant šeimininkų augalų, naudoja jų maistines medžiagas ir energija, kol šie galiausiai žūva. Šiaip pagalvojus-nelogiška nužudyti savo šeimininką. Nežinau kodėl taip vyksta. Tie patys mirtinų ligų virusai-irgi mikroorganizmai, kurie nužudo savo šeimininką.
Rinkdamasi rūbus ar batus (ar bet ką) pirmenybę teikiu visada tik dirbt. odos gaminiams. Ir nesuprantu kodėl šiais laikais, kai mokslas ir technika yra taip toli pažengę ir prirasta tiek įvairių naujų medžiagų-gaminiai vistiek gaminami iš nat. odos? Kartais dirbt. odos gaminių nusipirkti praktiškai neįmanoma.
Jei vertinčiau žmones pagal tai ką blogo padarė MAN-turėčiau nevertinti konkrečių žmonių. O šiaip galiu konkrečiai pasakyt-žmonės naikina gamtą, naikina gyvūnus, žaloja juos, kankina ir t.t. Todėl ir neapykanta žmonijai mažesnė būti negali. Kitaip sakant žmonija naikina ir nevertina būtent to, kas man yra didžiausia vertybė. O kaip galima mylėti tą, kuris naikina tai kas tau brangiausia? Čia stengiuosi rinkti kuo švelnesnius išsireiškimus beje
Žmonija greičiausiai niekada nepasikeis. Nes žmogus kogero iš prigimties yra griovėjas, žudikas, naikintojas. Nesižaviu jokiom religijom, bet turiu pasakyti kad pvz. krišnaitai (jei neklystu) tai bent jau verti pagarbos dėl požiurio į gyvąją gamtą, ir tai kogero vienintelė religija kurią pripažįstu kaip teigiamą-dėl jos nuostatų ir reikalavimų gyvosios gamtos atžvilgiu.
-
- Augintiniai:
Manau, kad tai pernelyg kategoriška nuomonė. Nes yra žmonių, kurie ir saugo gamtą, o teiginys "žmonija" apima ir Tave pačią. Nėra vien tik juodo ar balto. Iš šono atrodo, kad mes, žmonės (o taip pat ir visi forumiečiai) - niekšai, nesaugom, netausojam, kenkiam ir naikinam, tik Tu viena - aukštesnė būtybė per klaidą į šį pasaulį atėjusi žmogumi, saugai gamtą. Nu tai kaip man jaustis dabar?
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Nesakau kad absoliučiai visi naikina ir griauna. Yra ir tausojančių, saugančių. Yra ir gerų žmonių. Bet tikriausiai paėmus procentais-tokių būtų vos keli procentai Jei tokių būtų kokia bent 80 proc., gyvenimas būtų daug geresnis.
-
- Augintiniai:
Gamtoje visi igyvūnai turi parazitų. ir tikrai visi nu jų nemiršta. Paraitai padeda natūralią atranką vykdyti, kad išliktų tik patys stipriausi. Žmonės gelbėdami silpnuosius, dažnai daro meškos paslaugą gamtai.
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių