Aratingos
Rasese, gražuolis Morkus , džiugu, kad taip sparčiai jaukinatės.
Gede, o aš neskubėčiau varyti nei vienos, nei kitos "vištos" ( ) kaip Tu rašei. Tiesiog Tavo Saulė keičiasi, formuojasi jos charakteris, bręsta, juk iki 2 metų Aratingos visiškai subręsta. O tas laikotarpis ir yra pats sunkiausias, pereinamasis, todėl nedaryk išvadų taip anksti, dėl to dažnai daug papūgų praranda namus.
Mango taip pat kuo geltonesnė darosi, tuo daugiau rėkauja, saugo savo teritoriją, nori būti nepriklausoma ir pan.. Tačiau, manau, visa tai praeis, kitaip nebūtų tiek laimingų saulyčių augintojų, kurie turi Aratingas vyresnes nei 3 metai, jau subrendusias, neskaičiau dar nė vieno iš tokių nusiskundimų dėl agresijos, milžininško triukšmo ar pan.
Gede, o aš neskubėčiau varyti nei vienos, nei kitos "vištos" ( ) kaip Tu rašei. Tiesiog Tavo Saulė keičiasi, formuojasi jos charakteris, bręsta, juk iki 2 metų Aratingos visiškai subręsta. O tas laikotarpis ir yra pats sunkiausias, pereinamasis, todėl nedaryk išvadų taip anksti, dėl to dažnai daug papūgų praranda namus.
Mango taip pat kuo geltonesnė darosi, tuo daugiau rėkauja, saugo savo teritoriją, nori būti nepriklausoma ir pan.. Tačiau, manau, visa tai praeis, kitaip nebūtų tiek laimingų saulyčių augintojų, kurie turi Aratingas vyresnes nei 3 metai, jau subrendusias, neskaičiau dar nė vieno iš tokių nusiskundimų dėl agresijos, milžininško triukšmo ar pan.
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
Daina, žinoma kad nevarysiu , abi mylimos ,nors meilikautis paukščiui uždraudžiau, blogiau tikrai nebus(man taip atrodo), gal taip sutapo tie pokyčiai, bet man buvo šokas , nu barti abi gavo, gal ir be reikalo, ale ai, vienai likeriuko, kitai riešutėlis-atsipirksiu , matysim kaip čia bus, šiandien visa diena sėdžiu vienas su paukščiu, nu viskas lyg ir tvarkoje, nu bet jau nujaučiu griš brangioji-bus klyksmo per 5 namus
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Bosė - Pranešimai: 175
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių