Zoon, Kaunas ir Klaipėda
- Jolantele
- Augintiniai:
Jolantėlė, ten paprasti švirkštai, kaip ir vaistinėse, aš iš BirdCare pirkau adatą maitinimo, tai dėl viso pikto paėmiau ir švirkštą, galvojau gal paprastam netiks, tai standartinis švirkštas.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Kaip gaila :( aš maniau, kad ten specialus švirkštai su adatom maitinti jaunyklius.
Reiks gražiai sailor prašyt lauktuvių , kad žvilgteltų Airijoje prie progos zooparduotuvėse ar tokių adatų turi. kolkas man jų nereikia, bet ateity reiktų būti viskam pasiruošusiai.
Reiks gražiai sailor prašyt lauktuvių , kad žvilgteltų Airijoje prie progos zooparduotuvėse ar tokių adatų turi. kolkas man jų nereikia, bet ateity reiktų būti viskam pasiruošusiai.
- Jolantele
- Augintiniai:
Kažkas kažkur forume buvo rašęs, prie paprasto švirkšto prišildomas toks vamzdelis (nepamenu kaip jis vadinasi, bet ten toks kaip lankstus šiaudelis kurį pakaitinus jis prisiklijuoja prie švirkšto), tai su tokiu šiaip maitinti jei tiesiai į gūžį galima, o jei tiesiog su švirkštu, tai jo galiuką galima padildinti, kad siauresnis būtų ir geriau į snapuką tilptų. Šiaip tų švirkštų iš versele-laga aš nežiūrėjau, gali būti, kad jie yra tokie su siaurėjančiu galu.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
deja, kol kas nėra pas mus parduotuvėse tokių adatų. O parašius, kaip "oatobulinti švirkštuką, buvo Rasesė, temoje apie ti, aki žmogus augina papūgų jauniklius. Šiaiip tos adaros ar tik ne tiesiai į gūžį skirtos maistą sušvirkšti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių