Aratingos
Paskutinį kartą redagavo aukse 2008.06.30 21:29. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Na, pasvarstysiu dar dėl vardo Tango tai galvojau duoti-man visai nieko vardas. Bet kitiem šeimoj nelabai patiko. Tai nusprendžiau paieškot tinkamesnio. Dar kartą apsvarstysiu variantus. Tiesiog pamaniau kad gal nelabai jei forume bus 2 Mango
Va, o mano mažylis šendien nusprendė išsimaudyt Net nesitikėjau kad jis taip greit užsimanys maudytis. Grįžtu namo-o jis sėdi visas šlapiu pilvuku. Girdyklėj išsimaudęs Nuotrauka nelabai ryški, bet labai jau sunku jį nufotografuot. Nenustygsta vietoj, nuolat juda. Tai vis išplaukusios nuotr. gaunasi. Vėliau įdėsiu kitokių-geresnės kokybės. Šendien nedidelę fotosesiją dariau
Va, o mano mažylis šendien nusprendė išsimaudyt Net nesitikėjau kad jis taip greit užsimanys maudytis. Grįžtu namo-o jis sėdi visas šlapiu pilvuku. Girdyklėj išsimaudęs Nuotrauka nelabai ryški, bet labai jau sunku jį nufotografuot. Nenustygsta vietoj, nuolat juda. Tai vis išplaukusios nuotr. gaunasi. Vėliau įdėsiu kitokių-geresnės kokybės. Šendien nedidelę fotosesiją dariau
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Ech jūs, saulėnai, kaip smagu jūsų skyrelyje Kokios puikios naujienos, kokie gražūs paukštukai. Džiaugiuosi, sveikinu Auksę ir baltai pavydžiu...
-
Cunami - Pranešimai: 1425
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių