Renku savo paukšteliui vardą
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
na štai, pagaliau ir sulaukiau krikštynų , sveikinu Bonį ir šeimininkę ir linkiu, kad paukštukas pateisintų savo vardą
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Dėkui, danmst. Aš irgi labai tikiuosi kad jis pateisins savo vardą. Šendien va žiūriu jau žaisliuku susidomėjo šiek tiek.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Niu tada ir aš ne į temą pridėsiu . Pažystami turi katę vardu Hildagarda , bet vadina ją Hilda, o tik kai užpyksta tada šaukia pilnu vardu. Kažkaip tikrai fainai turėti ilgesni vardą
-
catiniux - Pranešimai: 243
Mūsų Kubą vis dažniau visi vadina Fideliu (Kastro)
O aš vadinu Kubušu , tas jai labai patinka, klauso galvą pakreipus, tik dar neištaria.
O aš vadinu Kubušu , tas jai labai patinka, klauso galvą pakreipus, tik dar neištaria.
-
Cunami - Pranešimai: 1425
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias