Renku savo paukšteliui vardą
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Jau beveik apsisprendžiau kakariuką pavadinti Grifu, bet pagalvojau, kad jeigu netyčia pavyktų jį prakalbinti, tai Grifo tikrai neištars. O tai gal Gifas? Įdomu, o f raidę papūginai iš principo gali ištarti?
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
Kažkaip nelabai tikėčiausi kad kakarikas išmoktų kalbėt... O šiaip tai jei jau išmoksta, tai išmoksta bet kokį vardą tart.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Interneto platybėse yra puslapis apie kakariuką Kiwi ir jo kalbos įrašas. Neseniai kažkur mačiau nuorodą, gal net šiame forume, jei rasiu, prikabinsiu.
Aš kažkur skaičiau kad r raidė, jiems sunkiausiai sekasi. Nors žmonių vaikams taip pat.
Taip kad apsispręsta GRIFAS.
Aš kažkur skaičiau kad r raidė, jiems sunkiausiai sekasi. Nors žmonių vaikams taip pat.
Taip kad apsispręsta GRIFAS.
-
Nu nieko sau sailor, aš džiaugiuosi, atgaivinsime seną šunų vardų tradiciją, tik papūginu interpretacijoje....... ir po n metų auksė rašys: buvo laikas kai papūginu vardai Grifas ir Aras buvo labai populiarūs.
-
Na, vardo Aras dar forume lyg ir nėra kolkas
O šiaip-sveikinu išrinkus vardą. Man asmeniškai Grifas skamba gražiau ir skambiau nei Gifas. Manau kad jei išmoks pasakyt, tai sugebės ir Grifas ištart.
O šiaip-sveikinu išrinkus vardą. Man asmeniškai Grifas skamba gražiau ir skambiau nei Gifas. Manau kad jei išmoks pasakyt, tai sugebės ir Grifas ištart.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių