Papūgų veisimas
sailor maniskiai kai pirmus skrydzius dare, tai pirmu taikiniu i langa skrido, nors ir zaliuzes uzdarydavau. Tai tekdavo stovet prie to lango, kol pirmus 2 ratus apsuks, o tada jau neskrenda i langa
ir lakstydavau, kaip paskui vaikus rankas istiesus, kad pagauciau, nes sparneliai silpni buvo pradzioj, tai beskrendant vis kur nors nukrisdavo
Palikau sau jauneli, nuo siandien gyvena kitam kambary. nupirkom jam dideli narva, tai adaptuojasi . Vat kaip medum patepta patapau jam, niekur nepalieka manes. Siedi zaidzia, kai tik paleidi muzika dainuot pradeda tai jei visa diena grotu, tai jis ir dainuotu
ir lakstydavau, kaip paskui vaikus rankas istiesus, kad pagauciau, nes sparneliai silpni buvo pradzioj, tai beskrendant vis kur nors nukrisdavo
Palikau sau jauneli, nuo siandien gyvena kitam kambary. nupirkom jam dideli narva, tai adaptuojasi . Vat kaip medum patepta patapau jam, niekur nepalieka manes. Siedi zaidzia, kai tik paleidi muzika dainuot pradeda tai jei visa diena grotu, tai jis ir dainuotu
- Jolantele
- Augintiniai:
Jolantėle, kaip smagu, kai gali savo išaugintą paukštuką pasilikti . Aš iš pat pradžių planavau pasilikti patinuką iš šios vados, bet kad patinukų čia nebuvo (nebent tas, kur pirmas mirė ).
O šįvakar mažylė mane nustebino - pagaliau pripažino mane ir švirkštą kaip maisto šaltinį. Pati prašė žiojosi ir cypsėdama godžiai rijo . Jau maniau, kaip taip tokio dalyko ir nepamatysiu (neskaitant vienkartinio stebuklo, kai didžioji taip vieną rytą maisto prašė).
O šįvakar mažylė mane nustebino - pagaliau pripažino mane ir švirkštą kaip maisto šaltinį. Pati prašė žiojosi ir cypsėdama godžiai rijo . Jau maniau, kaip taip tokio dalyko ir nepamatysiu (neskaitant vienkartinio stebuklo, kai didžioji taip vieną rytą maisto prašė).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Jolantele
- Augintiniai:
Perkėliau mažąją į banguotukų narvą dinai. Ten dugnas lygus, o ne su grotelėmis, kaip nimfų narvuose. Dar šakų porą žemai įdėjau, tai kartas nuo karto užkeliu, kad pasipraktikuotų ant laktos tupėti. O didžioji tai sąžiningai padeda motinai perėti - jau tris kiaušinius turi .
-
- Augintiniai:
Šiaip jau tai jaunikliai netupi ant kiaušinių. Jie labiau "kompaniją palaiko" Jie dar neturi supratimo apie perėjimą.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Netupi mažė ant kaiušinių, tik motinai kompaniją palaiko. O kai abi mažės inkile būna ir motina palesti išeina, tai jos žaidžia - tuos kiaušinukus ridinėja kaip margučius . O šiaip jau Rocco labai prisirišus prie didžiosios. Kai tik ta suklykia - pavyzdžiui, kai išsinešu ją pamatinti, Rocco viską metus atskrenda žiūrėti, kas čia jos vaiką skriaudžia. Net kiaušinius palieka Į mažylę taip nereaguoja, ba ta dar taip rėkti nemoka
Mažė ir toliau prašo maisto iš manęs, bet man tšitoks maitinimo būdas mažoiau patinka - išsiterlioja ji daug daugiau Bet kai taip natūraliai mane priima, tai vis tiek labai smagu Didžioji tai po keikvienos maisto porcijos su motina šužūkaujasi, niekaip neišmokau, kad pilnu snapu nekalbėtų
Mažė ir toliau prašo maisto iš manęs, bet man tšitoks maitinimo būdas mažoiau patinka - išsiterlioja ji daug daugiau Bet kai taip natūraliai mane priima, tai vis tiek labai smagu Didžioji tai po keikvienos maisto porcijos su motina šužūkaujasi, niekaip neišmokau, kad pilnu snapu nekalbėtų
-
- Augintiniai:
aukse, tai kad mums smagu su juo buti, jis mus dziugina savo isdaigom ir gesmem.
Mes ji Kas'ka pavadinom nes nerealiai jam prilipo tas vardas.
Mes ji Kas'ka pavadinom nes nerealiai jam prilipo tas vardas.
- Jolantele
- Augintiniai:
Supratau. Maniau kad specialiai jauniklį išnešėt į kitą kambarį-bijodami kad nesulaukėtų bendraudamas su tėvais.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių